Tuesday, October 19, 2010

.:Mari Mengenal Mereka:.


n3 ringan² petang ni...sekadar nak menghilangkan bosan yang ada dikala time rehat...ate tak turun p makan kan...so kalu sudi meh ar layan...
mari kita mengenal adik badik mereka ini...hahaha...

adik badik otromen...ada 7 orang semenya ek...aku baru tau ni...

ni nama dia ultraman kosmos 

yang ni plak ultraman nexus 

ni diberi nama ultraman dyna 

yang ni ultraman tiga...yang ni paling popular lam ingatan aku...hahaha... 

dan yang ni tak lain tak bukan ultraman gaia... 

lagi dua aku tak tau la...bagi peminat ultraman ni...silalah wat research sendiri ek...mekasih...hehehe...

13 comments

Tuesday, October 19, 2010 1:39:00 PM

hehe..

kalo tanya si anis satu2 dier ingat.. haihhh.. pelik sungguh.. sbb sangta gemar citer camni.. yer la dulu ena kekecik tak pandai nak tgk kartun dan cite camni.. org dok gelak tapi sendori melong dok paham mende.. sudahnya tido.. tapi skrg kalo dapat tgk ngan anis.. baru faham.. huhu

Tuesday, October 19, 2010 1:59:00 PM

ade 8 la adik badik diorg. sorg lg paling bongsu ade duk kt kemaman sane. haha

Tuesday, October 19, 2010 2:06:00 PM

aku dulu taksub giler ngn ultraman ngn power rangers..

dulu diorg dtg stadium merdeka..siap pegi menyaksikan power rangers menentang alien..

skrg da x minat lak..rasa mcm ditipu je..ahaha

Tuesday, October 19, 2010 2:17:00 PM

ehehehe a'ah yg paling bongsu ada kat sini...meh la perkenalkan diri

Tuesday, October 19, 2010 2:45:00 PM

hahah ako ni xde keje btol aku kecik2 dulu mmg hapal sekor2 nama diorang ni

Tuesday, October 19, 2010 2:45:00 PM

haha
aku kenai cosmos je ...
tu pun sbb fahim suka tgk kat 611 ...lelain tak kenai ...

Tuesday, October 19, 2010 2:57:00 PM

hehe..satu pun sy xkenal..tp kalu tny anak sedara sy dia akan ckp dialah kosmos:p

Tuesday, October 19, 2010 3:39:00 PM

hahaha..hampes je jah.aku ingt betul tadi..kat kemaman yer..hahah.
ooo 7 beradik..
tah la..tgk teromen nih..masa kecik2 dulu..msti ada umah2 menan yg jadi replika kan..

Tuesday, October 19, 2010 3:39:00 PM

hg minat teromen ke izan?

Tuesday, October 19, 2010 3:49:00 PM

ni klu anak aku tgk ni msti dia suke..yg dia sll sbut totomen kosmos..hehehehe..

Tuesday, October 19, 2010 7:46:00 PM

kalo wat journal phd ni, agak2 muleh x?:-p

Wednesday, October 20, 2010 9:26:00 AM

ko ni sampai otomen dia buat research. mesti umar anak si zety suka nengok entry ko.

psstt.. aku pn baru tau psl adik badik otomen ni hehe

Wednesday, October 20, 2010 12:30:00 PM

oo ai pun xtau otomen ada mcm2 nama..haha..

Hanna cuma tau otomen kosmos jerk..suma pun dia pggl otomen kosmosss..

Post a Comment