Tuesday, October 5, 2010

.:Mencari Gambar Yang Comei Lottei:.


salam semua...selamat petang...eh tengahari...baru sudah lunch sebab tak sarapan pagi ni...dan cam biasa, tuk mengisi masa lapang yang memang lapang ni, blogwalking ke sana sini...dan singgah kat blog my BFF tu adalah beliau tag aku dengan kontest yang bertajuk COMEI LOTTEI CONTEST BY JAIJINA...adehh...siyes la, aku bukan gemar sangat masuk kontest ni...kalu ada pun, hanya kontest yang aku benar² atau konfidem nak join...kontest yang dia suh aku join ni, siap tag aku ni, rasa cam kurang konfiden jek...siyes, dalam erti kata lain, malas la nak sertai...huhuhu...tak caya???korang nengok SINI...

SHA, for your info, ko bukan orang pertama tag aku suh join kontest ni...tapi cam biasa, tiada kekuatan nak sertai..hehehe...tapi tapi tapi...aku bangga sebab di tag oleh ko...aku pun harap anak² kita akan teruskan persahabatan seperti kita ni...walaupun pernah terjadi perkara yang tidak diduga tidak diundang dan macam² la...tapi tulah dikatakan asam garam dalam erti sebuah persahabatan per...hehehe..

ha, tuk tidak menghampakan ko, ni aku tempekkan gambar yang aku rasa comei la dimata aku...kalu ko nengok lelama, sure ko akan kata ni muka aku masa kecik² ni...kan kan...

Gambar 1

Gambar 2

Gambar 3

Gambar 4

eh seme comei la...kalu aku join gak kontest tu, sure aku tak tau nak letak gambar yang mana satu ni...dah anak aku kan, sure aku akan kata semenya comei²...hahaha....

so noj, aku tunggu ko lak join kontest tu...lalala....

9 comments

Tuesday, October 05, 2010 1:41:00 PM

hehe..

memg comei la..

walaupun ena tak pernah tgk gambo izan kecik2 dulu.. tyapi memg muka kakak tu sangat la iras izan...

Tuesday, October 05, 2010 1:51:00 PM

saya tag akk join contest

Tuesday, October 05, 2010 1:57:00 PM

@Ena
sama kan kan kan...hehehe

@zue delira
erkk kontest apa plak kali ni...
ko saje jek kan...

Tuesday, October 05, 2010 2:13:00 PM

muka dia macam irfan la. aneh

Tuesday, October 05, 2010 2:19:00 PM

hehe..tu la kan..ikut kata hati kita ni..semu pic anak2 kita comei lotte belaka..pepun mmg sumenye comei lotte..join je..memeriahkan majlis..hee..

Tuesday, October 05, 2010 3:41:00 PM

muka hanan mmg copy paste izanmasa kecik..rambut yg perang2..tp aku rasa rambut izan dh itam legam dh skang nih kan izan kan..aneh ..tecik2 rambut perang.hehe..pepun selamat menjoyinkan diri lam kontest tuh..good luck

Tuesday, October 05, 2010 4:14:00 PM

mmg comey pun izan ...
aku akui....
mak die pun comey ...

Tuesday, October 05, 2010 4:33:00 PM

ala...gambar yang kat pokok bunga kat kg tu lagi lawa aku rasa

Wednesday, October 06, 2010 11:48:00 AM

betul ar..gamabr kat umah mak mertua mekna..baju ijooo..

Post a Comment