Saturday, October 9, 2010

.:Nak Pergi Ke Tak:.


salam semua...ni pasal nuffnang Glitterati+ Open Meeting...korang tak p ke...eh ekseli aku bukan dapat invitation ke apa..tapi ni apa yang aku nampak kat board akaun nuff...kiranya terbuka kat semua nuffnanger yang berminat...so korang apa lagi???kalu ada yang kelapangan tu, silalah join kan...leh la jumpa blogger2 otai di luar sana...sesambil merapatkan lagi silaturahim antara semua kan kan...

aku???hurmmm...siyes la weiii, aku segan sungguh nak p event2 cam gini...tiada keyakinan lagi...kalu takat kenduri kawin ke besday parti si anak ke, akan ku  gagahi...kalu event cam gini, yang melibatkan blogger2 di alam maya ni hurmmm...memang aku agak segan...lagi pulak berada di lautan manusia yang aku tak kenal...adehh...leh mati kutu la aku gamaknya...hehehe...ate aku dok lam utan batu kan...:p

ha, pada meke2 yang berminat nak join open meeting tu, jangan lepaskan peluang...bukan selalu nuffnang nak wat gini kan...so apa lagi...block your calendar NOW...hehehe...

notadijariku: behnya kalu dapat join...hurmmm....

4 comments

Saturday, October 09, 2010 10:06:00 PM

jum izan..kita pi..hihuhihiii..

Sunday, October 10, 2010 2:01:00 AM

jom kita pegi Gath Blog Sampah! Ada x?

Sunday, October 10, 2010 9:41:00 AM

pergi la kot ada idea untuk tulis n3 lain kali..err dah merasa duti nuffnang

Sunday, October 10, 2010 10:14:00 AM

sama lerr kita..mcm segan kan... tp hati rasanak gi

Post a Comment