Tuesday, October 5, 2010

.:Open House My Opismate Pada Jumaat Lepas:.


salam semua...selamat pagi...entry pepagi ni aku nak citer pasal makanan...dan ni citer pasal open house one of our opismate kat Presint 18 R13 pada hari jumaat lepas...so time rehat kami disertai dengan beberapa biji kereta ke rumah beliau...lepak sana sambil makan² dan aku still melepak sambil menunggu kedatangan bos sekembalinya beliau dan rakan² dari menunaikan solat jumaat...giler full perut aku time tu...makan laksa sarawak jek pun...dan meh la nengok menu hari tersebut...

ada nasi tomato...tapi aku tak jamah pun...:p

ada laksa sarawak..ni segala mak nenek ramuan dia...sekali 2 mangkuk aku balun...sedap...mangkuk kedua tu, si naz yang tolong abiskan...siap hirup kuah dia bagai...hehehe.... 

antara opismate yang menghadirkan diri... 

dan mereka adalah 'skandal' of da day...hahaha... 

aku tak pasti, ngape si 'gadis' ni agak malu tuk bergambar pada hari tersebut... 

owhh, rupanya si 'gadis' tersebut adalah aku...:p 

mek ni kalu bergambar...memang dia juaralah...hahaha...

so tu jelah citer open house minggu lepas...dann jumaat ni lak hajat dihati kami nak wat pot luck ngan opismate ni semua...dan tetiba aku rajin nak masak mihun atau kuewtiaw goreng tuk hari tersebut...adehhh...rajin benor ni...huhuhu...

notadijariku: hari ni tak sarapan la...takde orang ajak suh teman p beli sarap pun...huhuhu...

11 comments

Tuesday, October 05, 2010 8:45:00 AM

mana gambo tuan rumah?

Tuesday, October 05, 2010 8:54:00 AM

heheh..

laksa sarawak?? tak pernah cuba lagi la izan.. mesti sedap kan.. nampak sedap je .. yerla izan pun makan sampai 2 mangkuk.. sure sedao banagt tu..

Tuesday, October 05, 2010 8:59:00 AM

ko tu malu2 kucing jer.. duk menyorok kat tepi tue tp balun 2 mangkuk, hehehe

Tuesday, October 05, 2010 9:05:00 AM

nape ko duk ceruk sgt tu. hehehe. wei nasik tomato tu nmpk sedap kemain. rugi la ko tak mkan

Tuesday, October 05, 2010 9:29:00 AM

la mak aii men nyorok2...takot kamera kerr..?? hehe kat umah ari tu ssh nya dia nk pandang kamera..mak aii juai mahai ni..

laa knp la yg tk mkn suma tu izan...kalo k.fieza men rasa2 suma yg ada tu...rugi tak mkn...hahaa

Tuesday, October 05, 2010 9:40:00 AM

eleh ibu HNI tu..malu2 kucing plak...hahahaha.

zan..sedapnya makanan di situ..laksa sarawak yang tak tahan tu..huhuhuuhuh

Tuesday, October 05, 2010 10:16:00 AM

hahaha... tu bukan malu nak bergambar... tu tengah hirup kuah bagia tu... ;p

Tuesday, October 05, 2010 11:26:00 AM

ceh!!! malu konon.. ngah hirup mulut comot tu sbb cm gitu.. hahaha

eh syiok plk tgk opn hse ni yg tk sbr besday darwisy ni..haha

Tuesday, October 05, 2010 12:23:00 PM

open house di merata2 tempat kan..eh tuan punya open house nih wat hari keja yer..
sedap2 menunya..laksa sarawak..pergh sedap tuh..
awat haih hg malu mik gambaq..hehe

Tuesday, October 05, 2010 1:02:00 PM

suke tgk akk pakai shawl

sy x pandai.. huhu

Tuesday, October 05, 2010 1:20:00 PM

@~aSHa~
tuan rumah???
beliau sibuk...tak sempat nak bergambar...

@Ena
memang sedap...sekali sekala kan
bukan senang nak jumpa ena...

@mamalyna
malu menda, aku tak get redi, dia sibuk nak snap...hahaha...

@noj
sebab aku segan nak menonjol
tah la sedap ke tak, siyes aku tak jamah pung...

@fieza79
hahaha...napsu seme tu kak..

@elyies
sedapp woo
sebab tu saya menambah tu...hahaha...

@ejaMaria
pandainya akak...clap clap clap...

@Mrs Fiza
huhu, insya Allah kalu ada kelapangan akak sampai...apa menu ni???

@fyzz
lemang yang nuar 'bakar' lagi sedap jot...nyam nyam...

@zue delira
aler bukan susah pun...
akak rasa skang akak asyik bershawl jek...
dah lupa dah nak kai tudung 4 segi...hahaha...

Post a Comment