Saturday, October 2, 2010

.:Open House Sana Sini Buat Aku Penat:.


salam semua...selamat berhari sabtu...adeh, arini aku rasa penat sangat...walaupun ada 3 jemputan ke open house tapi aku sempat pergi hanya 2 buah rumah jek...yang pertama aku p adalah umah my bos yang terletak di shah alam tu...dan kedua umah opismate hubby di Fasa 10 presint 9...tu jek, hanya 2 buah umah pun aku rasa penjat giler...ngantuk pun ada ni...owhh, si kakak dah selamat belayar...tunggu si adik  yang baru  menaikkan sauh...tak lama lagi belayar gak la dia...

ha, sok ada open house kat umah KSN...hubby kena tolong opismate dia pasang pa kat sana...alang2 teruslah beraya kan...aku???owhh, esok adalah hari beristirehat di rumah, rehat2 pun banyak menda nak kena wat...rasa cam tak cukuplah cuti ujung minggu dua hari sabtu ahad ni..patutnya wat 5 hari cuti 2 hari bekerja...ok gak kan...huhuhu...

klah, aku dah ngantuk tahap gaban ni...nak menaip pun tak nampak keyboard dah ni ....adehh...sungguh kronik...so tido dulu...thanks for drop by...owhh, yang silent reader ke apa yang sudi singgah, jangan segan tinggalkan link blog anda kat atas ni...senang saya nak wat kunjung balas...kunjung mengunjungkan amalan mulia...hehehehe...

ok kompem ni...babaiii semuaa...

2 comments

Saturday, October 02, 2010 11:19:00 PM

betul kak sekarang gua punya badan ada 1kilo sudah lebih... makan makan

Monday, October 04, 2010 12:11:00 PM

aku setuju statement hg..keja 2 hari ..cuti 5 hari..
open house..tak pi rugi..makan best2 kan..dh pi penat lak..

Post a Comment