Friday, October 8, 2010

.:Parcel Yang Ditunggu:.


owhh...sangat suka kerana parcel yang dinantikan telah tiba...ekseli parcel ni aku terima dari elyies...mekasih ye...tapi sesuatu telah berlaku terhadap barang yang dikirim...hampa dan kecewa tul dengan apa yang telah terjadi...korang nak tau apa dia???

parcel yang diterima...ekseli aku terima parcel ni dalam keadaan elok sekali...tu dah kesan aku buka tanpa segan dah tu...huhuhu

dan tadaaa...ada frame gambar beserta gambar my famili kat dalam ni...adehhh, sangat terharu....
nengok betul² apa yang terjadi pada frame di bawah ini... 

korang nampak bukan apa yagn aku maksudkan...frame tersebut telah pecah...
dan kaca berada di mana² sahaja...sib baik tak kena jari ai tau...kalu idak, sure luka... 

dan setelah kaca² yang ada dibuang, maka jadilah begini rupa frame tersebut...aniwei, thanks a lot yies, for your big effort...i really appreciate it... 

hurm...kekadang kan even barang yang kita anto di tulis amaran cam FRAGILE ke apa ke...tapi keadaan masih sama gak...pecah sana sini...so perkhidmatan pos ni perlu berhati² la sikit ngan barang² cam gini...jangan main campak jek...uhukss...kesimpulannya...aku kecewa la...:p

notadijariku: kenyang makan ari ni...

12 comments

Friday, October 08, 2010 10:21:00 AM

huwaaaaaaaaaaaa..sungguh sakit hati..cermin pecah..abg posmen ni tak berhati2 la..sakit hati betul la....sorang lagi dah terima..tak pecah plak..

zan..cuba tanya bunga..dia dah terima ke belum..pecah tak dia punya..sedih la cam gini....

Friday, October 08, 2010 10:28:00 AM

memang pun wei. org yg bwk brg kte tu, bkn tau pun hape. dan sbb bkn brg dia, tu yg dia bwk tak hati2 tu. isshh

Friday, October 08, 2010 10:37:00 AM

@eLYies
eh takpe...no heart feeling ni...
dah nak pecah kan...nak wat camner...
uhukss

@noj
tau tak per...
keje tak ikhlas ni...main campak2 jek...

Friday, October 08, 2010 10:41:00 AM

ko repot je ...
tak pun masuk dlm surat kabo ..
lain kali tak de jd lagi kes cam ni

Friday, October 08, 2010 10:49:00 AM

@eima
segan aku weii nak repot bagai...kang makin glamer plak aku...hahaha...

Friday, October 08, 2010 10:58:00 AM

la sayang nye... tapi akak pun kena gak ngan pos malaysia ni... poskan buku utk adik... masa sampai bungkusan mmg dah koyak-rabak... pstu buku lembab... nasib la bole pakai lagi... mmg diorg keje sambil lewa... klu buat pos laju (bayar mahal) baru bole harap sket... :(

Friday, October 08, 2010 11:09:00 AM

cantik.. tapi sayangnya muka dik irfan tak nampak kat gambo tengah tu wei....

Friday, October 08, 2010 11:12:00 AM

gaji da naik pun keje main2 ek..heran sgguh..pttnye da keje sndri tu betanggungjawabla kan..tak amanah kiranye cmtu tau..sabo je la ek..bkn rezki ko dpt yg masih elok..heheheh..

Friday, October 08, 2010 12:12:00 PM

alahai sayangkan pecah pulak cantik frame colour putih...erm gambar pun cute..

erm mmg kadang2 kita dah bgtau fragile ker apa ker tetap berlaku kejadian mcm nie

Friday, October 08, 2010 1:10:00 PM

sayangnyer pecah2...

Saturday, October 09, 2010 10:46:00 AM

tulis barang mudah pecah pon meka campak jugak..
frame konvo eda pon smpai dlm keada pecah..
sentap betul...

Sunday, October 10, 2010 10:49:00 AM

aku rasa pusmen tuh baling cam lempar cakera tuh izan ..tuh la pecah cenggitu.ala sayngnya..nice photo lak tuh..hmm jadinya tak dak la kaca cover kt gambar2 tuh..

Post a Comment