Thursday, October 7, 2010

.:Saya Lapar:.


siyes, lapo weii...ekoran dari kes gigi yang dicabut pagi tadi, sudahnya sampai ke la ni aku tak pat makan dengan kenyang...seharian hari ni aku cuma try makan bubur...tu pun hanya bubur pulut hitam...sob sob...dan aku lapar la skang...dah la aku mengunyah belah gigi yang dicabut ni..nak tukar kunyah kat other side tak berapa nak mahir...takut plak sisa makanan termasuk kat dalam lubang gigi yang telah dicabut...sakit wooo...

dan skang pun sisa2 darah masih ada...adehh...kekeringan darah aku kalu gini...ada sesapa tau camne nak  hentikan darah cam gini...takut lak aku ni weii...kang lain plak yang jadi...eh lupakan tentang darah tu...skang aku nak tekankan yang aku lapo....mak nak makan...tapi apa yang leh mak makan skang ni...huhuhu...

notadijariku: sok kena bangun awal pagi...nak goreng mihun tuk potluck kat opis...dadih perisa pandan dah siap buat petang tadi...hehehe...

9 comments

Thursday, October 07, 2010 8:36:00 PM

sorry pagi td tak sempat nak komen semua..erm nie nak komen sekali boleh ker..hehhehe..erm tuelah baca pagi td izan sakit gigi .pg klinik putrajaya bg ubat tue jer jer..aduhai...mmg sakit kan..intan skrg th sakit gusi belakang..makan tak selera jugak...

erm esok jdlah yer goreng mee hoon hehehe...nak sket....dadih boleh bg sket tak..heheh tak malu mintak kan....

Thursday, October 07, 2010 9:09:00 PM

@Intan Inn
intan, sakit gusi pun satu masalah...sure denyut2 nanti...adehhh....

haah, jadi la goreng mihun ja...tu jek pun yang senang...
nak sikit mai la datang opis..leh kenal2...:d

Thursday, October 07, 2010 10:02:00 PM

lapo gak tadi nih.. lantas memasak sardin mkn ngan roti jek.. huhu.. lapo.. lapo.. lapo..

Thursday, October 07, 2010 11:12:00 PM

takut karang tolong masak untuk org je...lu xle makan....huhu.

Friday, October 08, 2010 5:06:00 AM

@Shifa
ibu mengandung memang gitu...
asyik la lapo ye...hehehe

Friday, October 08, 2010 5:08:00 AM

@Hidemichi
weii...gwa pun syak cam gitu..tapi takpelah, tanpa keraguan tu...gwa rasa gwa dah beramal jariah gini...ate dah niat kan...hahaha

Friday, October 08, 2010 9:09:00 AM

sian nye ko..aku penah tgk lubang cabut gigi mak aku dulu ....
pas tu mkn nasi ..nasi masuk dlm lubang tuh ...
sedangkan dah seminggu dah cabut gigi tuh .. takut nye ...

Friday, October 08, 2010 12:15:00 PM

heheh seganlah nak dtg opis selalu pg putrajaya hantar barang oder jer..ehhehehe

Friday, October 08, 2010 12:16:00 PM

izan...sori nyampuk...kalo nak henti pendarahan kt gigi tu..minum ais...

Post a Comment