Friday, October 15, 2010

.:Tak De Cerita Best Pung:.


salam...cam takde pe pun yang aku nak citer...nak citer sal bajet, aku nengok sana sini dok citer sal ni...so malas la aku nak review lagi...sebab takde sebab yang munasabah pung...hehehe...nak cite sal aku anak2 plak, sesekali bleh ar...g pun so far takde pe pun yang menarik pasal MEREKA...cam kanak2 lain jugak...sedang membesar...macam2 nak explore...aku citer lelebih kang orang MUAK...ti dok berasa lam hati cam aku sorang jek ada anak...kalu rasa gitu yang p baca kat sini wat per...tak suruh pun kan....mesti muak sebab seme menda nak citer...eh ate anak, lantak la kan..hehehe....

nak citer sal aku plak, malas ar...segan sungguh bila ada orang amik tau sal kita...siap tau la apa aku buat hari2...perghhh bagus tul...ada sixth sense tu....erkkk pinjam bleh???nak citer sal laki aku plak, takmo ar...orang lain pun ada laki gak...bosan orang yang terbaca tetiba asyik dok up laki sendiri plak...so aku rasa kesimpulannya takde citer la nak diciterkan...g pun aku pun nak privasi...takde keje la kalu seme citer merapu aku nak citer...kan kan...tapi aku mang suka merapu...hahaha....

k tu jek buat kali ni...pepun thanks kat ayoh jib kasi balance lagi RM500 tu...betul kata seorang blogger tu...dapat baki RM500 jek bajet nanti...jangan harap la nak bonus...eh tu pun dah syukur...RM500 darab 2 dah RM1000...lepas la bayar yuran awal tahun anak2 kan...tuk mak pak nan ado bajet...ada pun sila ngandung skang...dapat ar cuti bersalin 90 hari...perghhh...giler lama...mati kutu la dok umah lelama...baik keje...:P

ok, cau...

notadijariku: selidik dahulu sebelum buat sesuatu..kerana kelak binasa diri sendiri...motip???ni dak opis aku ni ha....tak pasal aku jadi mangsa keadaan ari ni...pendek kata, ramai jenis tikam dari belakang skang...ce tikam dedepan...sure mati dah...

4 comments

Friday, October 15, 2010 9:53:00 PM

muahahahha... aduila.. eh beto la byk tu dia bg Rm1k cuma dia bagi half2 kan.. ahaks..

eh dh igt dh ni.. 'getus hatiku' ala perkataan jiwang tu.. hahaha

Friday, October 15, 2010 10:38:00 PM

kena tikam?... aduilaaaa...

Friday, October 15, 2010 10:44:00 PM

suka cuti 3 bulan!! suka!! suka sgt!!

Sunday, October 17, 2010 10:06:00 PM

erm...90hari n 300hari ikut servis..
kira kira n kira, aku just bole ada 2org anak je lg..

Post a Comment