Wednesday, November 24, 2010

.:Aku Ingat...


ye...aku ingat pepagi sok nak ajak hubby p panjat bukit broga la kat semenyih tu...
suh EL jelah esok...
bukan selalu pun...
siyes, aku cam teringin panjat bukit sana...
tapi??? aku dah tak cam dulu...
tak aktif masa zaman berat 50kg tuu...
takut sebelum memanjat kat kaki bukit dah pancit...
camno tuu...
ye ar, skang bawa beban ditambah dalam 20kg lagi...
aku pun cam tak yakin jek ni...
tapi, kata orang, hendak seribu daya, takmo banyaklah berdaya2...
agaknya hubby nak layan ke permintaan aku ni???
hahahaha...aku leh bajet la apa jawapan dia kalu aku utarakan permintaan cam gini...
*



*



*



*



*



*



*

sure hubby akan cakap nak cari 'keje' plak ke...hahaha...
mang dah agak dah....
aku pun satu, ajak time keje...
ce ajak time cuti...
tapi aku pasti, kalu ajak time cuti jawapan lain plak...
bistu nak hangkut anak2 sekali ke...
hurmm...macam2...
so senang citer....sok kejelah cam biasa...
sob sob....

aku pun nak snap gambar cam Datuk SMS kat atas bukit ni....
takkan tak leh kut???

notadijariku: pe kabar lah gunung2 yang pernah aku tawan satu masa dahulu...
hai gunung angsi, hai gunung datuk...hai gunung jerai...
hai gunung tahan...
eh tunggu aku datang gunung kinabalu...hehehe...

6 comments

Wednesday, November 24, 2010 10:35:00 PM

aku manjat tangge umah nipon dah mengah,hahahaha

Wednesday, November 24, 2010 10:46:00 PM

@mama_umar_maryam
ha zet...ko patut join aku manjat...:p

Thursday, November 25, 2010 8:15:00 AM

kat bawah gunung tu ada mini zoo.. ko g situ je lah

Thursday, November 25, 2010 9:35:00 AM

beznya ramai yg bgmbr kt bukit broga ni....bila nk smpi ni..huhu

Thursday, November 25, 2010 1:01:00 PM

beb, kau pegi naik dgn laki aku ar.. dia tu minat benda2 camni.. tapi bini dia.. kena paksa rela baru nak naik. tapi sepanjang jalan musti ada adegan nangis sket2.. pastu terus bini dia gigih sure sampai ke puncak. cam cerita kat taman negara satu ketika dulu.. hahaha~ sabo jelah, dalam hutan pun nak bermanja dgn laki.. laki pujuk2, lap2 air mata baru aku nak naik jambatan gantung kat taman negara tu.. apa org panggil menatang tu?? nak start je gayat, pastu seronok berenjut2 atas tu.. hehehe

Friday, November 26, 2010 9:46:00 AM

wahhh panjat gunung ??? wahhhhhh

Post a Comment