Tuesday, November 23, 2010

.:Anda Stalker Atau Silent Reader:.


hurmmm...BW malam tadi macam² blog aku terjah...gitulah, ginilah...pendek kata macam² ada...
dan tetiba hati tertarik nak citer sal STALKER dan SILENT READER...
aku syak (perasan ala² ramai benor yang view blog aku ni) ramai yang SR kat blog aku ni...
sebab UV aku sehari adalah dalam 300-400...
takdelah seramai blogger  otai tuuu kan...
eh blogger yang berlagak otai tuuu... :p
mekasih kepada mereka yang rajin jadi SR kat sini...


cam ada yang tau, aku takut pada malam hari kan...
tapi antara malam dan silent reader....
aku lagi takut pada silent reader ni (eh da kene mengena ke)
sebab per...kalu malam tu aku tau la apa yang aku takutkan...
bukan antu yang aku takutkan tapi aku takut bangat  pada kegelapan...
sebabnya mata aku cam leh tembus ke arah objek yang aku nengok pada waktu malam...
arghhh takut weiii...
kalu SR ni...tah la weii...sebab aku tak kenal...
yang kenal kalu mereka yang rajin tinggalkan komen, pastu aku leh jejak mereka kembali....
cam hai, saya polo awak...polo me back....erkkk....
kalu aku rasa blog tu best, leh layan, aku polo....
tapi aku kureng polo blog yang otaiii...
sebab aku bukan kaki kipas ok...hehehe...
sejujurnya aku ngaku....
tu yang aku kenal kan...
yang tak kenal camno???

bukan pe, ada gak mereka yang tak suka baca pe aku tulis kat blog...
pendek kata muak kononnya...
tapi yang anehnya hari² baca...
hari² datang jengah...
siap tau la perkembangan aku...
katanya ada sixth sense...cehhh...
so dah tukar jadi Stalker plak...hahaha....
sudahlah kak, blog ni ada penunggu...so aku tau la ko selalu skodeng kan...
hahaha....(dah jangan ada yang nak perasan sendiri...)

dan ada gak beberapa blog  aku suka SR blog mereka...
nak turunkan komen tu...hurmmm macam segan gak kekadang...
sebab satu entry berpuluh komen...
rasa cam tak dihargai jek...
so aku rasa better aku jadi Secret Resepi jek....
ha, satu lagi, ada blog yang aku suka nak komen bila aku wat lawatan...
tapi malangnya, tempat komen tah mana...
lagi² yang pakai komen format baru...
dah la pc aku ni jenis old skul...
tak leh nak trace...adehh...
se lagi blog yang ada verification kod...arghhh...
dah la line tenet kekadang leh jammed...
tetiba masuk kod, jadi jammed...
terus terbantut la idea nak komen...
so tak terkomen...
tapi aku ada jengah...bistu camno???
aku ke yang salah???hahaha....

SO...

eh seme SR ni ada blog ke???arghh....pening kejap...

20 comments

Tuesday, November 23, 2010 1:04:00 PM

kak ko kena bg aku hadiah la... sbb aku yg paling rajin jengah blog ko hari... sehari dekat 10 entry ...semua aku komen....

Tuesday, November 23, 2010 1:06:00 PM

mesti la ade. ade gak silent reader yg takde blog rasenye. wei lg takut kalau silent reader kte tu sebenarnye adelah bos kte sendiri kan. kte duk luar mengapdet, dia dlm blik duk membaca je. huhuh

Tuesday, November 23, 2010 1:06:00 PM

sy la dulu salah sorg sr. tapi skrag x dah.ahak..ahak...

Tuesday, November 23, 2010 1:16:00 PM

isu best... ada gak blog selalu baca blog tu, tp x dpt nk komen sbb tmpat nak ngomen tu x dpt dkesan. Last2.. tgal jejak kat shoutbox ajerla.

tp kalo sesuatu entri tu best, biar pun 1st time dtg.. trus j komen.. kdg2 tu no komen.. hehehe

Tuesday, November 23, 2010 1:25:00 PM

yg pkai word verification tu mmg ssh kan nk tgal komen lmbat bebenor jd nyerr...

ehh tp kfieza dtg terus komen k..kdg2 je baca tp tk sempat nk tgal komen..hehee ampunnn..!

Tuesday, November 23, 2010 1:28:00 PM

cik mot...
hamba nak mintak tunjuk ajar sikit blh x???

mcmana nak buat bloglist mcm cik mot ni?? Xdela berjela smpai k bawah.. Kalo nak tgk y lain, just klik show all..

TUNJUK AJAR KU SIFU

Tuesday, November 23, 2010 1:29:00 PM

kdg2 ada gak jd SR tu izan sbb tak tau nak komen mende sbb segan..

Tuesday, November 23, 2010 1:33:00 PM

salam
saya pembaca senyap kata aku dalam bahasa melayu lampau

Tuesday, November 23, 2010 1:35:00 PM

zan, aku hari2 baca blog ko tp kt office ni kdg keluar gmbr2 kdg putih jeeeeeee. nk komen pn tak syok. tp takpe, aku mmg selalu baca blog hang nooo

Tuesday, November 23, 2010 1:40:00 PM

EHEHEHEHEHEHHE

tak semestinya mereka ada blog..itu mmg aku confirm dan confident..

dari dulu aku riso silent reader ni adalah siDIA..EHEHEHEHEH...kalo boleh aku takmo dia lihat siapa anak2 aku..takmo takmo takmo takmo... tapi aku tau mesti DIA pernah terjumpa...eh mcm blog aku femes kan..ahahahahahahahahaha sbb tu dia suh kawan dia add fb..suh aku create fb suatu masa dulu....mean perkenalan aku dgn fb tu lama dah sejak korang belum aktif..

Tuesday, November 23, 2010 1:41:00 PM

izan...tlg lya tu buat bloglist..pe kata ko buat tutorial..ehehehehehehe dia kawan aku tu...kawan aku kawan mu jua kan kan kan nenek kan

Tuesday, November 23, 2010 1:42:00 PM

hm, kadang2 jenjalan jerk, kadang2 tu tinggal jejak jerk, jangan mare yerk, bkn aper kkadang2 x tau nak komen aper, tapi kadang2 kalu topik best, komen sampai x hengat dunia...
banyak nyer kadang2 kat komen ni..... haha sorry puan umah yerk

Tuesday, November 23, 2010 2:26:00 PM

salam (",)
betul 2..kekadang bila tgk n3 yg komen dah berpuluh2, cam segan je nak komen jugak..cam kerdil jek..hehe..

Tuesday, November 23, 2010 2:34:00 PM

sy pon pembaca senyap..
bkn x nk tingal kn komen..
cumenya x tau ape nk ckp..

x kn nk tulis "hahahahahha" je..
nnti kene marah lak..
baik diam..kan..kan..kna..kna..kan..

Tuesday, November 23, 2010 2:53:00 PM

btul2..aku tkut ngn SR ni..klu kek SR takpe gak kan..yg best nye x-gf laki aku leh tau cite psl aku,suami n ank2..ish..bhya gak ek..nak wat cmne tu..

Tuesday, November 23, 2010 3:25:00 PM

sy pembaca setia blog kak izan siang dan malam hehe...

Tuesday, November 23, 2010 4:08:00 PM

umilia --> e hehe pikiran ko sama dgn pikiran aku la..give me five..

Tuesday, November 23, 2010 4:37:00 PM

dulu silent, pastu dah tak silent sbb akak ni ramah..hihihihi

Wednesday, November 24, 2010 8:41:00 AM

cik mot: sker BW juga...:)

Wednesday, November 24, 2010 9:14:00 AM

hye...saya silent reader awak...lalalalalal...

salam perkenalan.

Post a Comment