Tuesday, November 23, 2010

.:ANON Yang Berlagak Bagus:.


hurmm...aku nak citer sal anon plak...
ritu aku pernah kasi nota kat anon ni...
ada kat entry SINI...
beselah, si anon ni komen hentam jek pandai...
pastu kalu ada id pun profile takde...
beselah pengecut kan...
ce kasi link...kasi url...kasi id betul²...
leh gak nengok anon yang komen ni bagus ke dak...
asyik kondem blog orang jek...
nak gak nengok blog anon tu sendiri beh ke dak...

ritu aku pernah buka komen tuk anon...
sebab member aku nak komen takde id...
so takpelah...
tapi lepas tu  lupa lak nak close tuk anon...
bukan pe, kenal idak, apa idak...
sampai blog aku hentam jek kejenya..
cam @#$%^#& kan...
tapi takpelah, anon tu segan sebab takde anu kut...
so skang aku tutup balik tuk komen anon...
sorilah anon...
layan ko buat aku sakit kepala jek...sakit ati jek...
walhal kenal pun tidak...
kalu ko bagus, tunjuk la diri sebenar...
hehehe...
dan se lagi anon...kalu tak suka...blah...tak yah baca...
hahaha....

notadijariku: anon adalah anonymous...yang takde id, takde profile...tapi gatal tangan nak komen...camner tuu...

eh jap, korang pernah ada anon datang menyerang tak???sila ngaku skang...

24 comments

Tuesday, November 23, 2010 3:24:00 PM

setakat ni anon menyerang belom ada lg la..hehehe sebab tutup utk anon.. mencik ar kalo ada anon ni! buat cemar blog kita je..huhuhuh

Tuesday, November 23, 2010 3:26:00 PM

@MrS. F!zA
tul tu fiza...
ada jek dia nak nyibuk kan...
takleh nengok orang lain senang...

Tuesday, November 23, 2010 3:31:00 PM

setakat ni belog aku xde anon kot,belog tuk tatapan kg halaman.

Tuesday, November 23, 2010 3:32:00 PM

akak dulu kena gak serang ngan anon ni...tah sape tah nak ngutuk org....so...tutup jer komen anon....wat sakit pala jer....

Tuesday, November 23, 2010 3:34:00 PM

@ayang
heheh...statement tak leh blah betul..

Tuesday, November 23, 2010 3:35:00 PM

@mazlyna
tulah tu...layan depa memang wat sakit paler kan...nyibuk jek...
yang p baca tu wat per...
cam dia jek yang bagus...

Tuesday, November 23, 2010 3:38:00 PM

ntah kan anon tu org yg kte kenal gak wei. hehe

Tuesday, November 23, 2010 3:39:00 PM

@..nOj..
aku pun syak gitu...
segan agaknya aku nak buh backlink blog dia...kalu idak sure mantop UV dia weii...hahaha...

Tuesday, November 23, 2010 3:43:00 PM

tok sah layan izan anon

camtu.. pegecut la tu!

Tuesday, November 23, 2010 3:46:00 PM

aah ttup je terus..
pdn muke die..hihi

Tuesday, November 23, 2010 3:52:00 PM

blog akak blog picisan je... anon tak jengah pun... :)

Tuesday, November 23, 2010 4:06:00 PM

ada tu ada...tapi tak la sentap sgt..ehehehee

Tuesday, November 23, 2010 4:11:00 PM

tak glemer ... tak dak sape pun mai ...sedey ....

Tuesday, November 23, 2010 4:24:00 PM

sentap tau..kalau berani kasi showlah ID tu..asal nak hentam aje pakai anon..tak macholah wey..

Tuesday, November 23, 2010 4:36:00 PM

biar je si anon tu...hehe

pstt; kunjung bls ni..thks mai umah kita..

Tuesday, November 23, 2010 4:48:00 PM

eh, ok la tu..ada penggemar..secret admirer..ehhe

Tuesday, November 23, 2010 5:18:00 PM

laaa...ada jugak ehh orang macam tu.gila sadis...xpe kita kan blogger tegar. tada hallah semua 2... macam habukk/..cehh cakap besar..=p

Tuesday, November 23, 2010 5:18:00 PM

laaa...ada jugak ehh orang macam tu.gila sadis...xpe kita kan blogger tegar. tada hallah semua 2... macam habukk/..cehh cakap besar..=p

Tuesday, November 23, 2010 6:11:00 PM

salam...

emmm stakat ni x penah kene serang dgn anon...tp anon ni agaknya keje dia serang blog org je...klu x serang x sah

Tuesday, November 23, 2010 6:35:00 PM

aku lom kena terjah lg ngan anon heheh
xtua la klw aku kena kan sure aku wat en3 gak kot

Tuesday, November 23, 2010 7:33:00 PM

belum pernah kena and tak mau kena..nanti me jd sedih +sakit hati..harap2 jgn la ada anon menyerang kat blog me

Tuesday, November 23, 2010 9:06:00 PM

x serang lgi.. huhu.. komen ade.. tpi knl sper anon tu.. sbb dia tgglkn link fb dia

Wednesday, November 24, 2010 8:40:00 AM

cik mot: si ANON ni blh le dikategorikan cam peribahasa " Baling batu, sembunyi tangan"....kannnnn.....

Wednesday, November 24, 2010 9:14:00 AM

anon kojaq tak pepasal mmg takde tp pernah la anon komen psl entry hantar anak ke taska. ewah.. ewah.. ko tak baca a-z tak psl2 skolahkan aku. pastu anon tu siap buat komen kali ke 2-3 sbb tak puas hati. yg aku geramnya siap bubuh id nama leha. leha celah bedah mana tah padahal tak wujud hahahaa

skrg ni semua komen aku moderate. rasanya tak pernah lg kwn2 komen yg aku tak publish. just nk filter komen anon & org2 yg hantar iklan soh jengah blog niaga je.

Post a Comment