Monday, November 22, 2010

.:Cantik, Menarik...Kau Memang DaboMMM:.


hurmm...kekadang aku suka online memalam...jalan jalan ke blog awek2 cantik dimata aku....siyes la weii...mereka ni memang cantik...eh jap, mudah kan wanita cakap wanita lain cantik...kalu lelaki nak cakap lelaki lain ensem, jangan harapla kan...ego itu perlu...hahaha....

eh berbalik pada wanita cantik yang stylo, fashionista dan comel dan mereka adalah seorang blogger....
tak sangka aku, ramai tul blogger2 cantik di luar sana...
mana aku nak tau, sebab aku jarang sampai ke blog mereka...
takat ni aku dok layan blog kaum ibu jek...hahaha....

ok meh kita nengok satu persatu k...



ha, yang ni nama dia Fatin Liyana ni...ekseli aku pun baru sampai ke blog dia tadi...
arghhh sekali nengok wajah dia dalam hati dok terdetik berkata...aduhhh cantiknya dia...
kalu aku tak salah la kan, dia ni bakal doktor kut...
seorang medical student kat Universiti di bandung...
perghhh, aku syak bila dia jadi doktor, for sure la ramai lelaki yang asyik dok sakit jek semata nak nengok wajah manis doktor muda ni...hahaha....
ha, korang nengoklah follower dia ramai mana...riban2 weii...kalu aku memang mimpi la nak cecah ke angka tu...bukan takat mimpi, tak yah mimpi la...hahaha....
dan bakal doktor ni gak sangat stylo...suka nengok pelbagai gaya dan fesyen yang dia peragakan...
arghh, kalu dah sedia cantik, pakai pe pun cantik gak kan...kan...
lainlah aku...sob sob....
eh kalu korang nak nengok gambar beliau lagi, p jelah kat blog beliau...
situ leh cuci mata sekali....

______________



ha, cumel kan....gadis comel yang punyai aset dua gigi rabbit...eh ni bukan aku yang kata...tapi beliau sendiri yang kata kat blog beliau tu...tak caya p terjah blog beliau yang sememangnya meriah tu...
haihh....6000 lebih follower tu...aku ingat nak jadi follower dia...tapi nengok dah ramai gitu tak jadi ahh...hahaha.....eh lupa...nama beliau Irine Nadia Marcello...dah lama aku jadi stalker ke blog dia...
arghh...sekali nengok memang cantik bis ar dia ni....
bukan takat aku suka nengok...laki aku pun sama...cis....
kata laki aku, tak salah menikmati kecantikan ciptaan Allah...
cehh...statement tak bleh blah tul kan...hahaha....
rasa aku irine ni baru 18-19 tahun gitu...
muda remaja lagi...baru semester pertama kat ITM shah alam tu...
aku stat stalker blog dia sejak dia di tingkatan lagi...
eh bukan stalker yang jaat tau....baik2 jek ni....
yelah, blog orang comel, suka ahh nengok...hahaha....

_____________________

dan ada 2-3 blog yang aku p, pemilik blog itu sangatlah stylo dalam menggayakan shawl, pashmina atau sebagainyalah....kalu aku pun tak berani lagi sampai ke tahap stylo gitu...
segan mak....antaranya SHEA SYAHIRAH ni...



ha, kalu korang nak nengok lagi more fashion, korang p jelah ke blog shea tu...
aku rambang mata nengok...
kalu remaja2 di luar sana yang gemarkan fesyen, leh ar try kan...
manalah tau sesuai...
kalu tanya aku, tunggu aku kurus sikit aku try la...hahaha....

dan jalan  punya jalan, tetiba aku tersampai ke blog AUNTY NANIROSTAM ni...aler saper lagi kalu ibu kepada blogger famos amos si HANIS ZALIKHA tu...hehehe....

notadijariku: kul baper nak balik ni bang...arghhh....

18 comments

Monday, November 22, 2010 10:23:00 PM

suka irene....=)...comel gilak

Monday, November 22, 2010 10:43:00 PM

Salam Kenal...betui ar..yg 1st tue mmg comeyy..mcm artis jer..:d

Monday, November 22, 2010 11:01:00 PM

aku tak comey ke?
ahahahahahaha

laki aku ckp, aku jelita...danish ckp...mama tercantik di dunia...

eheheh sila la terjah ye...alalallaal

mesti org yg tak kenal aku kat sana sana tu bluekkk baca statement aku ni...ahah

Monday, November 22, 2010 11:56:00 PM

yg atas seklai tu mmng top habis.. ;))!!! i like..;)

Tuesday, November 23, 2010 12:57:00 AM

lum penah lagi terjah2 blog2 meke kat atas tu..tp Hanis n mama dia mmg Reen jd SR.
Sker baca blog Hanis tu sbb cara dia menulis mmg humble. Takde menunjuk2 walo dia mmg 'ada'. Lagi satu part lawa tu mmg takleh kata apa dah la..model katanya kan. Ngehehhehe :)

Tuesday, November 23, 2010 7:39:00 AM

uishhhh..
posing mcm artis dah..
gaya pon ada style laaaa

Tuesday, November 23, 2010 7:56:00 AM

suka tengk org2 cantik jelita ni..hehe..

Tuesday, November 23, 2010 7:59:00 AM

masih muda... ade wang... bujang... belum kawen makna nya tak perlu kelek anak... ok la...
dulu masa zaman bujang rajin gak nak stylo... skrg ni klu stylo bagai mcm tu mau tudung herot merot kena tarik ngan anak :)

Tuesday, November 23, 2010 8:02:00 AM

comey2..

cik mot..sis asha mmg comey kan..hehe..

( bodek2..:) )

Tuesday, November 23, 2010 8:19:00 AM

cantek nye fatin ...
aku suka gak jenguk blog sara zaqea .... sbb die cantek ... mate die ...

Tuesday, November 23, 2010 8:35:00 AM

ko prasan tak..org comey2 ni klu amik gmbr msti tgn ade kat muke..aku pun nak amik gmbr cmtula..br comey kot..hehehehe..

laki aku puji aku cantik pun da ckup..hehehehe..

Tuesday, November 23, 2010 8:58:00 AM

mmg cantik jelita...best nyerr lau....hahaa

Tuesday, November 23, 2010 9:04:00 AM

suka yang first tu..yang bakal jd doktor..mau ramai pesakit bujang HARI2 dok terjah nak jumpa doktor cun..hahahahha

Tuesday, November 23, 2010 9:06:00 AM

dah siap berak, bile baca je komen si asha, terus rase nk muntah plak. kosong la perut aku ni.

ceh

wei kalo laki ckp laki lain ensem, terus kena cop GAY. hahaha

Tuesday, November 23, 2010 9:49:00 AM

noj ko patut baca komen dari fikaryna tu..terima la hakikat skit..ahahahhaha akuang kuang kuang bukit kuang..

Tuesday, November 23, 2010 9:49:00 AM

haah noj...bkn x nak ckp hensem bagai..tapi dah rupa laki tu x sehensem macam aku ke, somi ko ker ...sbb tu x penah nak ckp hensem...kalu hensem sekalipun sikit jelah..tapi kami ni hensem BANYAKKK....

ai irene...abg hensem kan!!!hehehe

Tuesday, November 23, 2010 1:01:00 PM

x terlambat ke aku komen ni..aku prefer no 2..matang sket..haha..pakai pon x de a serabut2 sgt..eheh

Wednesday, November 24, 2010 8:43:00 AM

cik mot: mmg cantik2 dan stylo!

Post a Comment