Monday, November 15, 2010

.:Berlalu Sudah Majlis Graduasi MEREKA:.


alhamdulillah...hari sabtu lepas telah berlangsungnya MAJLIS GRADUASI DAN APRISIASI 2010 tuk taska MEREKA...syukur kerana semuanya telah berjalan dengan lancar...so takmo citer panjang...korang nengoklah citer bergambar di bawah ni ek...enjoy...

pestas utama...

dan para ibu bapa yang hadir ke majlis tersebut...alhamdulillah, penuh dewan...maklumlah masing² sangat teruja nak nengok persembahan anak masing² kan...eh termasuklah aku jugak...hehehe... 

dan itu aku...amik tempat duduk paling hadapan...baru puas hati...hehehe... 

pengarah urusan @ pemilik taska sedang memberi sepatah berkata²... 

dan untuk opening show...persembahan dari kanak² yang berumur 6 tahun... 

dan seterusnya persembahan tarian shalala...dari kanak² berumur 6 tahun juga... 

aku rasa terhibur nengok persembahan waka waka ni...eh betul ke eja gini...
sebabnya mereka di bawah ini hanyalah berumur 2 tahun jek tau...
sangat comel masa mereka buat persembahan tu...
geram nengok pada adik yang memakan maskot gajah belah kanan tu...
hehehe....comel dan semangat...rasa nak picit² jek...hahaha... 

dan selepas persembahan di atas, barulah tiba giliran group 3 tahun...group kakak and da geng...
tuuuu...kakak pegang hurup c... 

malu² bila abi nak snap gambar dia...hehehe...cam ibu dia jugak...:P HA-HA-HA... 

ni masa atas pentas...biasalah, nama pun budak² so, atas pentas cekgu kenalah susun atur mereka semula... 

owhh, lupa, group kakak wat persembahan lagu ABC...ekseli ada video yang sempat hubby amik tapi MALANGNYA tak leh nak upload kat sini...tak tau la dimana silapnya...haihh...
ni masa persembahan sedang dilakukan...sangat comel masing²... 

dan kalu tak silap, ni persembahan dari kanak² berumur 3 tahun jugak...tapi dari taska di P8 itu...
persembahan bertajuk Ya Allah...
masa persembahan ni, aku tertarik ngan budak kai baju melayu merah tu...
asyiklah nengok skrin besar kat belakang...
sampaikan persembahan jadi tunggang langgang sebab mereka tau...
pecah perut bantai gelak...hahaha... 

dan ni pun anak² comel yang juga berumur 2 tahun...lupa dah persembahan pasal apa... 

ciken dance pun ada...sangat cumel la... 

tak lupa juga kami sefamili... 

ekseli lepas jek persembahan nak terus balik...sebab ada urusan lain selepas itu...
tapi cekgu kelas kakak kata, tunggu kejap...ada surprise...
hurmm...aku pun dok mikirlah apakah surprisenya...
dan tak lama lepas tu, nama kakak diumumkan sebab dapat TEMPAT KEDUA dalam kelas masa EXAM UJUNG TAHUN ritu...aler aku pernah up entry pasal kakak exam itu hari...

dan dek kerana aku malu nak naik pentas...
makanya kakak sorang jek naik p amik adiah dia...
hehehe... 

tahniah kakak...ibu dan abi berbangga dengan kamu...
walaupun kamu hanya berumur 3 tahun...
lum lagi amik SPM bagai tu...hahaha...

-kakak dan abi...sangat lah gembira si kakak tu... 

ngan ibu plak...tapi masa kakak gembira...ada orang yang berduka tau...
saper lagi kalu bukan si adik...
nengok, siap minta adiah dari kakak tu... 

walaupun adik tak dapat...beliau pun nak gak merasa memegang medal tersebut...
sian kan???takpelah dik...
mana tau, tahun tahun tahun depan, giliran si adik plak... 

nengok...aku tak tipu kan...
masa abi nak ikat riben yang tercabut kat medal tu pun adik nangis...
dia ingat abi nak amik medal tu...
alahaii...sian kamu dik... 

dah siap seme acara, kami pun pulang kerumah...eh sebelum tu singgah kat ekspo usahawan...
jalan² cari makan...
balik umah kejap, kendian ke USJ...anto adik ke sana...

sekian, tu jelah citer ari minggu yang lepas...

18 comments

Monday, November 15, 2010 8:30:00 AM

owh kat sane ada exam2 bagai ye...tahniah kakak....

Monday, November 15, 2010 8:42:00 AM

wahhh..
grand gak majlsi nye ek?/ hehe.. anak seronok mak pak yg datang bertambah la seronok.. :D

Tahniah utk si kakak sbb pandai nyerrrrrrrrr...

psst!! anis umur 3 tahun lom pandai apa2.. huhu... lambat plak omaknyer ngantorrr... huk3x..

Irfan??? heheh.. sama gak la tu gayanye ngan dak irfan ena.. hehehe

Monday, November 15, 2010 8:47:00 AM

baguihnye kakak.. no 2 tu... kecik2 lagi dah pandai.. ala kak izan, nanti SPM msti melotup gak punyer la.. hihihi.. tahniah2!!!

kak, bestnye dpt tgk budak2 buat persembahan, msti chumeeell sangat kan..

Monday, November 15, 2010 8:55:00 AM

wah siap ada bg medal!! dh mcm kt sek ren pulak.. tahniah kakak!!

comel kakak hari tu..

alahai dik ipan truk nau meraungnya.. hahhahahaha aduila si abhi plk blh lg posing tgk kamera.. huhu

Monday, November 15, 2010 8:57:00 AM

taHniah hanan...

Monday, November 15, 2010 9:10:00 AM

wah..tahniah kakak.. :)

Monday, November 15, 2010 9:13:00 AM

syok2..comel2...tahniah kakak..eyhhe

Monday, November 15, 2010 9:13:00 AM

wah..tahniah kakak..keep up the good work ye..

Monday, November 15, 2010 9:31:00 AM

wah tahniah tuk kakak itu. best betul majelis. ade makan2 tak ni

Monday, November 15, 2010 9:34:00 AM

kfieza pon tgh menanti ari Irfan nk dancing2 atas stage...dh nk graduate dh nnt...huhu

tahniah kakak dpt keputusan yg baguss..caya laa..

lama pulak tk tgk Irfan Izan tu kat sini...dari lps raya ari tu ni br nmpk dia..ehehh

Monday, November 15, 2010 10:48:00 AM

cemane gaya ko duduk tu... berbaring ke apa???

Monday, November 15, 2010 11:50:00 AM

bestnyaaa....cute2 budak-budak tu buat persembahan

tahniah kakak ....

sian irfan..tunggu ye sayang turn kamoo..hehehehe

Monday, November 15, 2010 11:50:00 AM

bestnyaaa....cute2 budak-budak tu buat persembahan

tahniah kakak ....

sian irfan..tunggu ye sayang turn kamoo..hehehehe

Monday, November 15, 2010 12:42:00 PM

alahai tomeinya kakak,adik pn tomei..tahniah utk kakak...sonok nengok..xsbr nk tggu danish lak p school....

Monday, November 15, 2010 1:26:00 PM

tahniah kakak...
gile gempak majlis graduasi

Monday, November 15, 2010 3:34:00 PM

tahniah kakak...next year dapat no 1 la plak yer...memang best tgk majlis graduasi kat dewan nie...selesa kan...

Monday, November 15, 2010 3:38:00 PM

congrats kakak.. pandainyer dia

sana sini orang bercerita pasal konsert.. yang bestnya pulak, sana sini mesti ada lagu waka waka eh eh. heehehe memang lagu tu paling hangit la ketika ini.

Monday, November 15, 2010 7:08:00 PM

wow! grand convo..taska mane zan?

Post a Comment