Tuesday, November 2, 2010

.:The Biggest Loser Asia Season 2:.



Selasa, 9 Malam Channel 702 (The Biggest Loser Asia)

eh lewat plak aku tido malam ni kan...cam bese, malam ni kan jadual aku nengok tb...tu yang lewat tu...dan rasa malam ni aku sangatlah emosi...arghhh...siyes...geram pun ada...hahaha...owhh lupa nak bitau, aku memang layan rancangan ni ok...biarlah kang ada yang soksek soksek kan komen yang rancangan ni memang tuk orang cam AKU...tapi aku tak dulik, sebab bagi aku rancangan ni banyak bagi motivasi dan banyak info2 yang berguna tuk kesihatan yang lebih baik...thumbs up...tapi lupakan sal tu...

ni aku nak citer ngape aku emosi sangat...memula aku layan rancangan ni, aku amatlah tak suka kat RAJ dari blue team tu...what to say ek...dia poyo, cam bagus dan sebagainya...eh sebelum tu, aku memang tak sokong memana team tau, baik dari blue team or red team pada mulanya...tapi bila si RAJ ni terlalu show off di awal episod dan he sent scott home at da first episode...terus aku jadi benci kat RAJ...memang meluat ar...berlagak bagus...tapi performance tiap minggu takdelah se konsisten si NAI tu...alasan dia vote out for scott sebab episod pertama tu scott berjaya turunkan 15kg berat badan dia...perghhh wut a big number rite???kalu aku nak turunkan banyak tu sure makan bulan weiii...ni scott amik masa dalam seminggu jek..giler ar....memang tabik ar kat scott...

dan dari situ bermulalah sesi tidak suka akan si RAJ ni...aku ingatkan aku so derang yang emosi...dan bila aku layan page TBLA kat fb barulah aku tau, aku tidak keseorangan...ramai yang tak suka akan si RAJ ni...dari setiap pelusuk Asia la yang like kat fb TBLA...tiap minggu bila abisnya rancangan ni kat tb, maka penuhlah status kat wall TBLA ni...masing2 kasi pandangan kan...termasuklah aku...hahaha...

eh bukan suka2 jek tak suka si RAJ ni...tapi saper yang layan rancangan ni, sure tau sikap dia camner...even in a team, he very selfish la...masa lam episod minggu lepas dia sent shakira home...adehh...alasan dia sebab shakira ni satu ancaman bila bermain secara individu..wut da fate kan...

dan minggu ni blue team kalah lagi di sesi timbangan...walaupun red team ni selalu la kalah dalam cabaran...tapi derang masih bersatu hati lam sesi timbangan...owhhh cabaran tu banyak rewards jek pada team yang menang...tapi apa yang penting dalam rancangan ni adalah sesi timbangan...hurmmm...eh tak sabarlah aku nak nengok sesi individu plak...aku nak nengok si RAJ poyo ni leh survive ke idak....huhuhu...

dan aku  harap NAI, FISH, LEO dapat ke final...bila tu aku tak pasti...hurmmm...eh jap, kali ni TBLA punya tempat training ni mansion kat IOI resort jek...nak jek aku p melawat kat sana...sepak muka raj lelaju...hahaha...maaf, aku memang emo ok...pada sesiapa yang suka kat raj ni, maaflah ye, anda landing salah entry ari ni...ekekeke...

pepun, harap jugak berat aku akan turun cam derang...kena usaha lebih ni....abang, minggu ni main badminton kat taman sana ek....hehehe...daaa.....

notadijariku: kalu nak nengok saper raj yang aku maksudkan ni..silalah ke laman web tbla tuu....malas nak search, klik SINI la...

6 comments

Wednesday, November 03, 2010 12:09:00 AM

raj nie shiemmang x suka... hipokrit..suka mengapi2 kan org...n pentingkan diri sendirik... cisss

Wednesday, November 03, 2010 1:04:00 AM

salam. hai kak. lama saya tak masuk sini. :) akak nak turun berat badan ke?.. heheh.. kenape tak bagitau awal². kita guna detox je. Skarang sy jadi stokis detox kat putrajaya. :) penghantaran area putrajaya free je kak. akak bleh pakai sambil buat duit jgk. saya jual murah jer. akak bleh jual semula ikut harga pasaran. :)saya jual kat opis masyuk gak le.heheh.. akak tengok selanjutnya kat blog saya ye. :)


Jom buat bisness detox.
Detox semurah RM0.80/pcs.
http://detox80sen.blogspot.com/

Wednesday, November 03, 2010 1:50:00 AM

aku dulu layan gak yg weh, tgk diorg dpt bace surat dari family pon aku nangis,hahahah

Wednesday, November 03, 2010 7:09:00 AM

aku xdan lagi tgk rancangan ni
aku penah suh amrul masuk hahahah kot2 klw menang bole g melancong kekekek

Wednesday, November 03, 2010 7:37:00 AM

@shiemz
hahaha...mari kita sesama beremosi...

@wanshah
wahh...sibuk benar wanshah skang ye...
ok, ti akak p jenguk sana ye...

@zetty
weii, citer dulu tak yah citer la...skang ko nengok tak...

@nana
hurmm...aku rasa ko salah rancangan ni...nak p melancong mana plak???

Thursday, November 04, 2010 12:16:00 PM

raj tu dah memang tak best,ahli blue team tu pun bangang sebab duk simpan lagi si RAJ..boleh jer kalau nak VOTE keluar.bongok lah manjit tuh!!

Post a Comment