Saturday, November 20, 2010

.:Buffered Earning Di Nuffnang:.


salam semua...selamat pagi...perghh...pagi benar aku terjaga kan...ni gara2 MEREKA berdua lencun teruk....huhuhu...hujan agaknya malam tadi....tu yang basah lencun pampers MEREKA tu...haiyaa....so dah tukar keduanya, mereka pun sambung tido balik..ibu???takde maknanya nak sambung tido balik...mata dah segar bugar dah...so sesambil tepuk si adik ni, online ar kejap...kalu online cam biasa, web utama yang akan dibuka adalah fb dan nuff...kendian barulah blog sendiri...

kata pepatah omputih, EARLY BIRD GET THE WORM kan...kata pepatah melayu lak, rezeki akan datang pada waktu pagi...dan cam biasa bila cek nuffnang, sekali nengok kat BE ada satu iklan baru yang baru masuk...alhamdulillah...harap2 bertahan lama la  iklan2 itu...

eh ni bukan entry show off ok...segan la kalu kata aku nak menunjuk...sedangkan amaun yang ada baper kerat la sangat...paling tinggi pun RM40 jek....amaun yang RM0.47 sen tulah iklan yang baru masuk ari ni ...semalam cek takde lagi...oklah kan, dari takde...harap amaun2 ini akan terus beranak anak...hehehe...


dan bila nengok amaun kat nuff ni, makin bersemangat aku nak berblog..tinggalkan blog dalam 2-3 hari pun aku dah jadi tak ketahuan weii...ate aku kan pemblogger yang tegar....hahaha...tegar la sangat kan...:p

klah, nak mula mendobi dah ni....selamat berujung minggu semua....

5 comments

Saturday, November 20, 2010 6:51:00 AM

mantap tul sis!ifa nye earning xbyk pun camnie..dasat2...mesti tinggi nie trafik sis kan..tahniah!

Saturday, November 20, 2010 7:08:00 AM

@tiefazatie
owhhh ifa...jangan kata gitu...segan sungguh...
trapik???hahaha...takdelah tinggi mana pung...nak cecah 300 UV sehari pun masak dik...
ate blog picisan...lain la blog yang femes kan...cam uncle sick tu...huhuhu...

selamat pagi ifa....

Saturday, November 20, 2010 8:08:00 AM

wowowow...rezeki di pagi hari kan....
byk gark tu..

BE zana kali nie....cam suam2 kuku jer....sedih

Saturday, November 20, 2010 4:46:00 PM

fuyooooooooooooo..

banyaknya...

Monday, November 22, 2010 10:40:00 AM

tahniah kak

Post a Comment