Tuesday, November 23, 2010

.:Debaran Semakin Kencang:.


hurmmm debar2 la plak menunggu ni...kalah menunggu  malam pertama la plak...hahaha...
ha, korang jangan nak pikir kotor jek kejenya...
aku ngah debar2 menanti TBLA la...
debar2 nak tau saper yang akan tersingkir malam ni...
pada firasat aku sama ada Raj atau Lorry....
eh takkan si Nai kut...dia peserta feveret aku weii...
minta simpanglah kan...
tapi aku cukup puas hati kalu si Raj yang out...
kan kan...
eh kalu ada yang die hard fan si Raj tu dsini, sori ek..
anda landing salah tempat...
pepun kita nengok keputusan malam ni kan....
tak sabar lak rasa...
dah la aku cukup dilanda kecewa dengan TARA..
dan sib baik la kat TBLA skang peserta dah masuk secara individu...
takde la rasa tertekan sangat kan...
hahaha...
macam2 hal... :p

notadijariku: selamat malam mek ANON...mesti sedih tak pat nak komen sini kan...sian dia....

2 comments

Tuesday, November 23, 2010 10:18:00 PM

alooor taktau hal apa diperkatakan ni..hahaha..ketinggalan train betullah mek na ni..ngee..

Tuesday, November 23, 2010 10:42:00 PM

ehh xde astro laa... hehehe

Post a Comment