Thursday, November 11, 2010

.:Ha Macam Maner???Puas Hati Tak Dengan Endingnya???:.


haiii...salam semua...selamat malam khamis...:P...malam khamis plak...tersyasyul mak...malam jumaat la...MJ MJ...hahaha...aku tak bermaksud apa2 ye...jangan fikir yang bukan2...hahhaa...eh sila abaikan la...

ha, so camner???citer pasha sendat berlakon dah bis...tapi banyak persoalan yang bermain kat fikiran aku ni weii...walaupun aku layan drama CHINTA ni dari episod pertama hinggalah THE END ok...persoalannya adalah seperti

1. ekseli aku kurang jelas...CHINTA ni sakit menda weii...tetiba jek jadi tenat...aku dah syak HIV tau...perghh, gila kotor fikiran aku nih...haihh...
2. naper anak tak sah taraf CHINTA yang juga bernama CHINTA (cam takde nama lain dah...nak gak buh nama sama cam mak...kalu aku 5 beradik perempuan seme sama nama cam mak aku, tak taulah nak panggil camner weii...)kuar masa episod last...sebelum2 ni dimanakah beliau...sangat rare ok...agak pelik disini...pengarah sila wat post mortem balik...
3. naper tak tunjuk famili rasul iman masa ending...nak gak aku nengok anak kembar sadatul saadiah tu...aku tak leh kembar2 ni...tercabar...masih belajar lagi cara nak patkan sepasang kembar...hahaha...
4. agak korang la, masih ujud kah insan sebaik SADATUL SAADIAH tu???owhh...aku masih tertanya2...
5. Osman kabilah apa kabar dia ye...hehehe...
6. bapak ayam yang fall in love ngan chinta tu wat per skang...sian dia tak pat kawin ngan chinta...chinta milik jejai ye...

tu jelah soklan yang aku dok fikir sampai skang...sok aku ingat nak twit pasha sendat la...agaknya dia layan tak pertanyaan aku ni...ke dia sombong gak cam marion...twit takmo jawab...huh..
tau la aku ni rakyat biasa...nyampah tau...hoh....
takpelah, lepas ni aku review sal drama SERIBU KALI CINTA plak yang akan bersiaran pada 15 Nov depan....owhh, cinta lagi???apakah???kita dah ketandusan idea nak wat citer lain selain berkisar pasal cintan cintun ni???haihh....

notadijariku: layan TARA lagi beh ar....jangan team feveret aku kalah sudah...lagiii sakit hati aku ni kang...hahah....

13 comments

Thursday, November 11, 2010 9:09:00 PM

yup.. dlm pikiran ni duk pk HIV je..hahahha ape sal la semua benda tk jelas wei? dah la ada skrip salah tadi..mesti org tk perasan..haha

Thursday, November 11, 2010 9:36:00 PM

alahai..

tak tau sbb tak tengok!..
kui kui kui

Thursday, November 11, 2010 10:05:00 PM

maybe nak kuar CHINTA II. sbb tu dia tunjuk sekejap je anak dia tadi. pastu anak dia terhina sbb dapat mak pelacur. mulalah drama2 babak2 yang mencengkam jiwa. anak kembar sadatul sadiah kot yg caci maki. hahahhaha

Thursday, November 11, 2010 11:03:00 PM

mot.. ada dia bitau... sakit chinta tumor dalam otak.. maybe mot tertinggal adegan tuh kot...

Omar kabilah? atau Osman Kabilah yang mot maksudkan.. akak tak sure... klu osman kabilah.. kan meninggal sakit kanser... chinta pegi ziarah kat sepital.. tetiba terserempak dengan anak dia si Chinta kecik tuh..

Friday, November 12, 2010 7:45:00 AM

adui... nko ni ikut ke tak sebenarnya... kan chinta ade tumor... dpt tahu masa dia masuk spital pasal lemas... pakcik osman kabilah plak dah selamat meninggal...

oh... akak jarang menonton lepas jam 9mlm... tapi kelmarin terlayan biggest loser asia 2 pulak... huhuhu... tido lewat jadi nya sbb iron baju lewat juga... ;p

Friday, November 12, 2010 7:51:00 AM

@MrS. F!zA
hahaha...ternyata pikiran kita sangat negatif...:P

Friday, November 12, 2010 7:52:00 AM

@Ena
huhuhu...rugilah tak nengok..
tak leh nengok pasha sendal insap tau...hahah

Friday, November 12, 2010 7:53:00 AM

@~aSFaLiZa~
heheh...mekasih wak...
awak dah jadi pengarah plak...

Friday, November 12, 2010 7:53:00 AM

@Puteri Satu
kak, saya ni nengok tu mang nengok...
tapi tak terkesan kat paler otak kut...
tu yang tingtong tu...hahaha

Friday, November 12, 2010 7:54:00 AM

@ejaMaria
ikut p mana kak...
arghhh...kena marah lak pepagi ni...
takmo kawan ar...sob sob...

Friday, November 12, 2010 8:26:00 AM

kesimpulan :

rasul iman bangang!!

Friday, November 12, 2010 9:00:00 AM

hai izan... aku g jj semalam... tak tengok.. :)

Friday, November 12, 2010 9:44:00 AM

'dah2 sah2 ko byk terskip citer nih..'
ayaNg: ishh ko nihh..

Post a Comment