Tuesday, November 2, 2010

.:I'M A Churper!!! Meh Baca Meh:.



hai...korang nampak tak image kat atas ni belah kiri blog aku ni???sure nampak kan...ekseli aku pun baru jek daftar jadi churper ni...hehehe...thanks to ahkakgeli coz gif me a guidance...ekseli mak dah lama tau, tapi no guidance, so mak abaikan jek...dan ari ni, saat ini, bermulalah tugas mak sebagai seorang churper...huhuhu...

eh jap, korang di luar sana pun bleh gak jadi cam mak...dan jangan buang masa, sila register di SINI...
isi jek borang registration cam dibawah ni...

Tapi pastikan korang ada twitter dan facebook...kalu takde, silalah register ye...sebab churp churp ni kena authorize ngan 2 menda alah ni...sib baik mak ada keduanya...so registration mak dah complete...mak tunggu tugasan yang diberi jek...eh cam assignment plak...

dan skang mak masih dalam proses pembelajaran sal churper ni tau...eh lupa nak bitau, churper ni adik beradik nuffnang...mak tau, mesti ramai yang dah tau kan...so kalu adik beradik tu, sure leh menjanakan pendapatan dengan berblogging...

dan nak tau lebih lanjut lagi, baca dengan klik SINI la...senang keje mak...hehehe...

CHURP...CHURP...I'M A CHURPER...hehehe...

notadijariku: kalu tak paham tanya ahkak geli kat ym dia...add ciklintahbulan...daaa....

12 comments

Tuesday, November 02, 2010 1:04:00 PM

he he he...samalah
zana pun baru jugak join churp nie...
senang jer pun assighnment dia bagi
ikut jer...

and alhamdulillah...naik sikit dah pendapatan kat situ...walaupun tak byk mana pun....

Tuesday, November 02, 2010 1:13:00 PM

lom rasa nak join lagi.. uhuk!

Tuesday, November 02, 2010 1:18:00 PM

blum daftar lagi.. dari hari ke hari dok menangguh nk daftar.. tp kalu mcm nuffnang mmg masyuk lar kan...

Tuesday, November 02, 2010 1:35:00 PM

nak join gak la..tp acc twitter tu dah lupa p.word. cane???
gi pun jarang tul aktipkan twitter tu.takde kengkawan pun kata sana

Tuesday, November 02, 2010 1:52:00 PM

nanti la aku reg kt opis beruk ni slow la

Tuesday, November 02, 2010 2:14:00 PM

sebelum rehat tadi aku dah godek2 nak register.. tak sangka instinct kita sama..haha

Tuesday, November 02, 2010 2:18:00 PM

tak berapa paham la...
ct dah register pastu tgu assigment ka?....
masalahnya... tak berapa pandai la bab twitter...

Tuesday, November 02, 2010 2:27:00 PM

churp churp! :)

Tuesday, November 02, 2010 2:57:00 PM

kene ade 2 2 tu ke..klu ade fb je tak leh ke..mcm2 skang ni ek..

Tuesday, November 02, 2010 3:50:00 PM

ermmm tak bape nak paham...

Tuesday, November 02, 2010 3:53:00 PM

ni game ke ape?

Tuesday, November 02, 2010 4:09:00 PM

ok da baca dah..
aku nk buat akaun churper tu..
tp kene ada twitter gak eh..

nk bukak twitter lak ah..

nnt aku invite ko eh pn cik mot

Post a Comment