Monday, November 22, 2010

.:Jangan Tiru Aksi Ini Dirumah:.


irfan ni kan...lain benar fiil dia kalu nak dibandingkan dengan kakak masa seusia dia ni...
sebab aku rasa, irfan ni lagiii lasak dari si kakak...
mungkin faktor jantina kut...
ada jek menda dia nak explore...
ada jek menda baru dia nak cuba...
kekadang hangin gak rasa dihati...
tapi tulah, nak marah, tak sampai ati bila nengok muka dia ni...

kisahnya masa balik raya minggu lepas...
kami sebuk dok idupkan dapur arang tuk bakar ikan pari...
dan dia pun sibuk nak menolong...
nak tolong kipas...
haihh...

nengok, api sedang marak tu...tanpa segan dia tolong kipas...kasi jadi bara cecepat...

bila dia sedar gambarnya nak disnap, terus tangan dia kat pipi...
haihh, saperlah ajar posing gini dik...
jambunya....

yang ni pun sama...alahaiii adik irfan...posing takmo kalah ok...

sudahnya dapat cop mohor, sebab main periuk nasi yang tengah panas...
sib baik nangisnya kejap jek...hehehe...

notadijariku: arghh...lapo ikan pari bakar ngan air asam la plak...haihhh....
ritu tak puas makan...ikan pari kecik sangat...huwaaa....

16 comments

Monday, November 22, 2010 12:51:00 PM

fahim plak kite dah ajar takut api dr kecik lagi ...
so mmg die takut ... haha

tp sgt xcited tgk api kat paka tuh ....

Monday, November 22, 2010 12:54:00 PM

bkn saje pose yg jambu, sandal dia kaler pink pun telah membuatkan dia nampak jambu. hehehe

Monday, November 22, 2010 12:55:00 PM

@eima
heheh...irfan ni lain sikit eima...
dia tak takut...
ritu dia wat terjun bungy dari sofa...
haih...kepala jatuh dulu tuu....giler tul...
ibu yang lebih cuak...

Monday, November 22, 2010 12:56:00 PM

@..nOj..
hahaha... :-p
sandal turun temurun katanya...

Monday, November 22, 2010 1:02:00 PM

astaga...kan dah bebekas tangan si putih comei tu

Monday, November 22, 2010 1:20:00 PM

adoiii..
comeinyer buat pose tangan g2.. sama mcm asya.. bila nk snap pic j.. buat kepala lenttok selalu..

x nangis plok kesan bara api y kat tgn tu.. nmpak cam pedih j

Monday, November 22, 2010 1:23:00 PM

baru la betul boboy... ;p

Monday, November 22, 2010 1:26:00 PM

tak pasal2 dpt cap mohor kan???? sib baik sket jerk...

Monday, November 22, 2010 1:41:00 PM

tak pe.. baru irfan tahu apa maknanya panas.. heheh.. biasa la baru hero namanya.. erk?? =P

pun tingin gak ikan pari.. adeihh!!

Monday, November 22, 2010 2:04:00 PM

la cian dia...hehehehe
tak per.. ada gak tinggal kenangan.....hehehe

Sumijelly.com

Monday, November 22, 2010 2:04:00 PM

lelaki tak boleh nangis kan??? hehehehhehe

Monday, November 22, 2010 2:37:00 PM

ha! tu dia cap mohor tanda byk sgt explore..hehe

Monday, November 22, 2010 2:49:00 PM

eh same tnda ngn aku tu tp aku sbb kene sterika..hehehe..

Monday, November 22, 2010 4:18:00 PM

kan dah kene cap mohor tu! :D

anak sy pun, memang dh fobia ngn api, sejak kene percikan bunga api raya puasa aritu..

Monday, November 22, 2010 9:12:00 PM

comelnyeeeeee budak kicit tuuuu
gewammm!

Tuesday, November 23, 2010 10:11:00 AM

sib adik yang dapat cop mohor.. kalo kakak... dah kurang wang hantaran... hihihihi

Post a Comment