Thursday, November 4, 2010

.:Jom Teka...Team Mana Yang Akan Tersingkir Minggu Ini:.


aler, jam baru kul lapan sepuluh minit...lambat lagi ni...anak dan anak pun lum lena lagi...haih...dok layan cd barney depa...jam berapa ampa berdua mau tidoq ni...satgi2 ibu nak p layan Amazing Race Asia plak...tak sabar nak nengok sapa yang kuaq minggu ni...pepun aku harap team pilihan aku terhindar dari arena penyingkiran ni...owhh, team pilihan aku tak lain tak bukan Ethan dan Khairi dari Malaysia tu lah...ate aku rakyat Malaysia kan...so kenalah sokong team negara sendiri...

ha, bagi korang  yang layan rancangan ni, team mana korang raya tersingkir minggu ni???kalu korang tanya aku balik, sure aku tak pat jawab...sebab aku bukan nujum pak belalang...dan aku tak reti nak main agak2 ni...bagi aku kesemua team yang tinggal ni hebat2 belaka...terutama sekali Richard dan Richard tu...giler pantas tul derang ni dalam menyiapkan tugasan yang diberi sama lencongan ke, detour ke, termasuklah fast forward...tak mustahil team ni leh p ke top 3 dan terus ke final la...kan kan...

hurmm..sok raya???apa plan korang???ke ada yang balik kampung...aku??dok umah sengap2 sebab esok mr harris ada rehearsal kat masjid negara sebab ari sabtu dia jadi emcee program anjuran perkim apa tah yang melibatkan PM, TPM dan menteri kabinet lain la...

so kalu ada pun masa tuk beriadah, ari ahad ni la...jom bang, p main badminton...rugi ja beli reket tapi dok jadi perhiasan dalam kereta...huhuhu...

notadijariku : hurmmm takde nota la...otak makin hari makin tepu...hahaha....

1 comment

Thursday, November 04, 2010 8:53:00 PM

kita pun x balik kampung.. tengah memikir apa nak buat hujung minggu ni.. huhuhu best gak dah lama x main badminton kan...

Post a Comment