Wednesday, November 10, 2010

.:Kalu Aku Melucah...Ramai Ke Yang Datang Baca:.


hohoho...memula aku nak gelak dulu...siyes...aku cam rasa ketar2 jek nak taip entry lucah2 ni...
arghhh...aku tak pandai nak melucah weii...
tak pandai nak tapi lucah2 gitu...kira cam aku sopam2 gak ar...hohoho...mapuh aku kena kutuk ni kang...
eh, persal aku up sal lucah2 ni..
sebab bila angin rajin datang, aku p BW sana sini...
kekadang tangan tergatal klik kat tajuk yang lucah2...
arghh...salahkan tangan la weii...bukan salah aku...
tapi yang behnya...tajuk jek lucah2...
isi takde pun...hohoho...
ok wat gitu....

tapi kan, pernah gak ar aku terfikir...kalu lucah lite2 kira ok ke???
gilo ko mot...dah buang tabiat ke...
sedar sikit, reader ko ramai golongan omak2 ok...
bukan golongan lessy or gayboy2 seme...
kang ramai unfollow dari do follow...
hohoho....tetiba jadi rindu kat sorang gayboy masa keje GIANT dulu...adehh...
aku syak ni entry nyanyuk aku ni weii...
larikkkkk.....

notadijariku: tak jadi ar melucah...aku tak reti...FAIL ok...:p
owhhh JADILAH DIRI SENDIRI ok..

8 comments

Wednesday, November 10, 2010 10:50:00 PM

aku datang baca... hhahahhahahaha

Wednesday, November 10, 2010 11:22:00 PM

RASANYA, tak ramai yg menolak utk klik pada entri yg mengghairahkn..hahaha

Wednesday, November 10, 2010 11:37:00 PM

jgn risau, lucah x lucah wa masookk je. ehkekekekke

Thursday, November 11, 2010 7:23:00 AM

huh.. patutlah masa aku datang giant tempat ko keje dulu tak layan langsung... ada kekasih dah rupanya.. heheheheehheee

Thursday, November 11, 2010 8:48:00 AM

hahaha aku suka click yg agak lite² lucah cam 1 blog tuh ...mmg aku kenali die dah cenggitu perangai nye ... sgt besh klu dok setable bersembang ngan die tak kering gusi .... korg pun kenai ... hahah

kak ko melucah ke tak org suka je dtg ...

Thursday, November 11, 2010 9:05:00 AM

rasanya ok je kalau lite2.hehe..buat tambah rasa..tapi pebenda yg nak dilucahkan? kecuali la memang layan web2 lucah tu so tentu ada idea nak tulis apa


pape

Thursday, November 11, 2010 10:29:00 AM

heh xpayah la lelucah bagai.. nnt anak dah beso dah reti baca blog ibu.. dah kantoi lak nnt.

Thursday, November 11, 2010 10:57:00 AM

kak izan + lucah = hahhaha lawak+pelik

Post a Comment