Tuesday, November 30, 2010

Korang Dah Daftar???


dah daftar blog secara percuma???
jom kita daftar jom...
korang nampak tak ada widget baru kat belah kanan blog aku ni???
aler widget cam dibawah ni...
pernah korang klik tak???
kalu rajin, try la klik...

pastu akan keluar website http://www.klik1malaysia.com/

kat situ korang cari rakan blogger...
kalu malas cari korang klik http://www.rakanblogger.klik1malaysia.com/
dan akan keluar page cam dibawah ni...
so apa lagi, isi jek borang yang berada di belah kiri tuu...
dan ikut jek arahan dia...
pastu siap...


dan semalam aku baru daftar...katanya paling lewat akan dimasukkan ke dalam list selewatnya ari ahad dan tak sangka ari ni cek nengok² blog picisan aku dah disenaraikan...thanks a lot to admin... 
ha, korang pe lagi...p jek daftar...bukan kena bayar pung...
cari kawan² sesama blogger...ayuh, luaskan empayar...

5 comments

Tuesday, November 30, 2010 10:28:00 AM

wahhh lg ramai kwn blogger la ek..

Tuesday, November 30, 2010 10:44:00 AM

apa lg..
jom serang.. luaskan empayar kita

Tuesday, November 30, 2010 10:49:00 AM

best kak weh? nak try gak le :)

Tuesday, November 30, 2010 12:23:00 PM

nak try gak lah.hehe

Tuesday, November 30, 2010 1:38:00 PM

mcm besh jer..nak nak

Post a Comment