Monday, November 1, 2010

.:Main Tukar-Tukar:.


salam semua...
eh jemput masuk semua...betul la ni blog aku...cuma header nya jek yang berubah...hahaha...
kisahnya malam tadi cam dah boring, takde keje nak buat...tetiba kekretifan tu datang...tu yang header bertukar tu...
ekseli banyak lagi header yang simple dimple yang aku create semalam...dan bila aku dah boring ngan header yang ada, aku akan tukar bersesuaian dengan mud aku ketika itu...hehehe...

dan mud malam tadi adalah nostalgia ketika di ambang U...tu yang header gitu tu...hahaha...eh oklah, tu jek entry pemanas ari ni...mud agak kurang...monday monday monday...huarghhhhhhhhhhhh...

11 comments

Monday, November 01, 2010 7:49:00 AM

salam izan,

morning... ;D

rajinnya wat header baru.. wat kan 1 utk ena yeh!.. ^_^

Monday, November 01, 2010 8:11:00 AM

rajinnya.. isnin mmg blues

Monday, November 01, 2010 8:24:00 AM

salam..
suke lah tgk header tuh..kata2 tu pun best gak..btw salam kenal..

Monday, November 01, 2010 9:22:00 AM

tak ingat ape2. hahaha

Monday, November 01, 2010 9:27:00 AM

wah..kenangan lame mengusik jiwa..huhuhu..

Monday, November 01, 2010 9:29:00 AM

rajin betol la tukar2 header..hekk~~

Monday, November 01, 2010 9:32:00 AM

rajinye kau tukar2 header heheh aku xreti la nk wat..
klw ko rajin tlg watkn utk aku hheheh

Monday, November 01, 2010 9:57:00 AM

@Ena
hehehe...rajin bila kena masanya...hahaha...
wat satu tuk ena...
owhh tidak...
simple jek tu...
hehehe

Monday, November 01, 2010 9:59:00 AM

@@e_da
tulah blues giler ni...rasa nak balik umah ja...hehehe...

@nurkass
hahaha...salam...mekasih...
header biasa jek...
ada idea adalah kuar header baru...hehehe...

@noj
ko banyak makan semut ni kak...

@umilia
kenangan yang tak pat dilupakan...umpama kotoran degil...

@Syla Rosli
rajim bertempat...

@Nana
huhuhu...segan aku...
aku bukan designer header...
hahaha....

Monday, November 01, 2010 10:57:00 AM

scroll ke atas semula,

haah la header baru. td masa buka x perasan hehe

Monday, November 01, 2010 11:01:00 AM

slalu gak ingat zaman study dulu ..tp yg aku ingat time hangat bercinta ngan en. panjang je ... yg lelain kurg ckit ..hehe

Post a Comment