Wednesday, November 3, 2010

.:Majlis Graduasi:.


hurmm...petang semalam amik anak² dari taska...dapatlah surat jemputan...
so kami sekeluarga akan menghadiri majlis graduasi itu, memandangkan kakak ada wat persembahan hari tu...hehehe...selama ni dok mandang orang jek hadir majlis graduasi atau konvokesyen anak² orang lain...bila tiba anak sendiri rasa eksaited lebih...walaupun si anak baru jek umur 3 tahun...mesti meriah ngan persembahan comel si anak² kan...


dan tuk persembahan si kakak nanti, cekgu derang dah suh bawa gaun kaler pink dan cekak kaler pink ada rambu ramba tuk eksesori...

eh tak lupa juga ibu bapa diminta membawa potluck...gulps...apa aku nak bawa ni...hurmm...

notadijariku: tengah mikir, nak bawa or nak masak apa nanti...

13 comments

Wednesday, November 03, 2010 10:42:00 AM

daryn punye majelis 14/11 ni. beso dah anak. nak konvo dah pun

Wednesday, November 03, 2010 10:43:00 AM

@..nOj..
ni maknanya kita makin dimamah usia jah...

Wednesday, November 03, 2010 10:55:00 AM

bestnye bleh tgk anak2 comel buat persembahan... jelesss

Wednesday, November 03, 2010 10:56:00 AM

Tahniah...dah besau anak2 rupernya..selamat bergraduasi..hihik
Apa nak susah dik, beli sajar setalam kat makcik yg jual kuih tepi jalan tu...bantu melariskan bisnisnya jugak...ataupun beli aja kueh segera dan goreng pagi2 tu...sedap jugak..
apa yg penting kerjasama dan perhatian kpda anak2..kan?

Wednesday, November 03, 2010 10:57:00 AM

mesti comel je kakak bt persembahan kan..

Wednesday, November 03, 2010 10:59:00 AM

heheh kakak kena wat konsert kat skolah ek
nanti update cite ek nk tgk dia wat show

Wednesday, November 03, 2010 11:06:00 AM

eeheheh aku punye lak pada 12 nov ni..buat sekali dgn family day...

Wednesday, November 03, 2010 11:07:00 AM

bestnyer kakak ada konvo..huhuhu

sgt jeles nie..

takper..takper...

mama aqil irsyad

Wednesday, November 03, 2010 11:27:00 AM

'wahh semua ada graduasi anak.. nk wat gak la hari graduasi nasrul kt uma nenek dia 6 Nov nih..eipullah pun nk wat graduasi day dia 30 Disember nih.. suh nenek banje la mejlis tuh lalalalala'

Wednesday, November 03, 2010 12:02:00 PM

cuti sekolah dah hampir akak dah mintak cuti kat bos ...nak bawak budak jenjalan

Wednesday, November 03, 2010 12:11:00 PM

@LiErOSe~QiEmi
tulah tu...tak sabar nak nengok...sure macam2 gaya ada kan...

@ainhany
haah kan...tak terpikir plak...
thanks for da idea

@Sricahaya
tak taulah...jangan melalak sudah...
kat umah asik dok praktis ja...

@nana
insyaallah

@asha
eh berderet2 plak...
sebab dah nak ujung tahun kan...

@Mama Aqil
hurmm...takpe, sok2 giliran Aqil plak...kai baju konvo...

@ayang
ha, bagus tu...jangan lupa ajak aku sekali...

@brutaksolo
brutal, anak saya baru umur 3 tahun...bukan darjah 3 tau...nak cuti sekolah menda plak...takde cuti2...hehehe....

Wednesday, November 03, 2010 12:29:00 PM

anak aku pun ade mjlis konvo jumaat dpn..tak pnh nye pegi sblm ni..so rs nak gak la rs gi tgk anak wat psmbhn kan..gi pun skang ni tiap2 ari blk dr skul nyanyi je..heheeheh..

Wednesday, November 03, 2010 2:41:00 PM

senang je pot luck tu... bawak nugget udah le ;p...
kalau rajin buat la sandwich... gerenti mendapat sambutan ;p

Post a Comment