Friday, November 19, 2010

.:Mati Kutu Dibuatnya:.

perghhh...rasa cam lama lak aku tak berblog...sungguh weii...hampir mati kutu dibuatnya dok kat kampung...nak berblog tak pat ar...line cam siput sedut...giler lems la...hampir hangin aku dibuatnya...tapi tak pelah, at least enjoy beraya di kampung even penat kemain tak berhenti wat keje...hehehe....

ekseli aku baru sampai dari kampung...saje balik awal...sebab sok banyak baju nak didobi...nak gosok, nak dilipat dan seme nak la...tu alasang utama balik awal...rini perjalanan balik dari kampung ke putrajaya sangatlah pecah rekod ok...sebab perjalanan yang biasanya amik masa dalam 3 jam menjadi lebih kurang 5 jam sebab ada berlakunya kemalangan rasanya selepas terowong dari genting sempah....giler jammed ok...dan banyak kereta yang tersadai sebab overhead....arghh...jammed masa nak mendaki tu...mana tak overhead...ritu dah pernah kena sekali...giler tul...

hurmm...rini baru nak online...nengok banyak blog yang update...erkk...amik masa nak mentelaah satu persatu ni...hehehe...tapi takpe, ada masa aku p tawaf seme blog yang wajib...klah, aku nak wat per yang patut ni..rasa cam nak stat mendobi...tapi penat tu banyak menguasai...so rasa patut rehat dulu la...sok la mula mendobi kan...kan...

eh jangan ditanya mana gambar raya aidiladha aku ek...memang nan ado....tak sempat nak snap gambar itu ini kalu beraya kat umah sendiri...banyak keje lor...dan aku tak kemana pun raya kali ni...dok jaga kedai mak aku jek...hahaha....

3 comments

Friday, November 19, 2010 8:38:00 PM

tu la.. esok dan lusa mesti lagi jammed.. adeihh!!

selamat mendobi dan tawaf "umah" kawan2.. ngee

Friday, November 19, 2010 8:51:00 PM

dobi iZan... jgn tunggu esok... nnt tak kering kain... petang skrg ni slalu hujan...
hehehe... ayat nak suruh buat keje ;p

Friday, November 19, 2010 9:50:00 PM

selamat kembali ke dunia blog hahah

Post a Comment