Wednesday, November 3, 2010

.:Nak Keluar Ke???...Eh Tak Lah...:.


opismate: zan, hang nak kuar ka....
aku : kuar??? kuar p mana plak...


opismate : tu yang hang bawak beg pink siap kunci tu semua...
aku: owhh, beg pink ni...aku ada urusan kat toilet jap...(sambil sengih²)


owhh...mesti opismate aku ingat aku nak kuar kan....siap bawa beg pink yang comel ni ...dan ada kunci bilik semua kan...ekseli aku nak p toilet jek pung...ada urusan...kenalah bawa beg ni...dan ni lah beg yang aku maksudkan itu...bila kawan baik datang, kenalah bawa dia ni...

ni ha...ada pad² libresse seme...senang, buh lam ni, takdelah segan sangat kan...hahaha... 

ate aku skang pengguna tegar libresse...selamat tinggal koteX...huhuhu...

notadijariku: sib baik DIA datang...kalu tak datang???arghhh...bunting la aku 9 bulan...owhhh tidak...mak belum bersedia lagiii....

updated: eh ramai benar tanya aku mana dapat beg ni...
seingat aku, beg ni dapat masa ada promosi libresse kat tesco...kalu beli 2 pack memana jenis, slim, overnight atau sebagainya, dapat ar beg comel ni...pe lagi, ate kaler pink tu yang aku beli 2 pack tu...dapat la beg tu isi pad ni...hehehe...

13 comments

Wednesday, November 03, 2010 12:46:00 PM

nape kunci bilik mcm kunci kete je tu wei. hehehe.

eh mane nk dpt beg tu. lawo la plak

Wednesday, November 03, 2010 12:48:00 PM

akak, mane nak beli beg pink tu, senang skit nak bwk pad ke toilet, ni idak, ieda dok main simpan dalam sarong tetek takmo bagi opismate laki nampak, hahahahaha!

Wednesday, November 03, 2010 12:54:00 PM

aku datang2 lagi ni...ish...

baru bersih seminggu...ehehehe kira2 dia dtg bila ye?

Wednesday, November 03, 2010 12:55:00 PM

cantik ler beg tu kak..
nak jugak...
note : tgh mengabiskan stok kotex..pas ni nak tukar libress jugak..lebih selesa..

Wednesday, November 03, 2010 1:51:00 PM

eh mna beli beg pink shomel tu??tertarik plk..

Wednesday, November 03, 2010 1:59:00 PM

cantik la beg tu zan...beli biler tu ader promo beg tu??

Wednesday, November 03, 2010 2:00:00 PM

cantik la beg tu zan...beli biler tu ader promo beg tu??

Wednesday, November 03, 2010 2:21:00 PM

hahahaha..lum ms nye lg ek..eh beg tu dpt ke bli..aku tak try lg pad libresse ni..utk besalin nye ade tak..hehehee..

Wednesday, November 03, 2010 2:22:00 PM

eh mana ko dapat beg ni aku pon pakai libresse skang heheh

Wednesday, November 03, 2010 2:31:00 PM

anak itu rezeki... hihihihi...
rezeki jangan di tolak ;p

Wednesday, November 03, 2010 3:02:00 PM

cantik dan cute la beg tu,mcm2 bleh isi kt dalam tu,simple sgt,nice

Wednesday, November 03, 2010 4:22:00 PM

menatam tak jawab soklan. jawab la wei

Thursday, November 04, 2010 10:03:00 AM

izan jawab la..nojah tanya tuh..kunci keta ka kunci bilik..meh aku jawbkan jah..tuh kunci keta leh kunci blik pun moleh heheheh..
wey lawo la beg ala2 mini purse tuh..librese nih bagus kan..aku pun nk try bila bis beranak nnti..dok tungu pad free nih..

Post a Comment