Thursday, November 11, 2010

.:Pilih Pilih...Yang Mana Satu Idaman Kalbu:.


Poster With/Without Clock

Gambar 1

Gambar 2 
Gambar 3 

Gambar 4 

Gambar 5

Gambar 6
Gambar 7 

Gambar 8 

Gambar 9 

Gambar 10 

hurmm...kalu aku ada umah sendiri...dah lama aku beli weii...haihhh

14 comments

Thursday, November 11, 2010 2:52:00 PM

Cantiknyaaa....
order 1.. ;D

Thursday, November 11, 2010 2:56:00 PM

sume2 pun cantik.. ermnn harus didapatkan bile dah ada rumah nnt yer kak izan hihii

Thursday, November 11, 2010 2:59:00 PM

nak beli kat mana ni..berkenan sih

Thursday, November 11, 2010 3:04:00 PM

lawo, kak belikan ieda sekali ek, kekekekek :)

Thursday, November 11, 2010 3:10:00 PM

jam ke sofa maksudnya nih??tp sumer cantik2!!

Thursday, November 11, 2010 3:22:00 PM

wahhh ideas... best nye ..rumah sendrik?? huhu

Thursday, November 11, 2010 3:27:00 PM

aku suka yg last tu.. alah, tak payah tunggu umah sendiri. kalu nak wat umah pinjam skang pun boleh... xde salahnye.. :p

Thursday, November 11, 2010 3:45:00 PM

kat mana nak beli nih?

Thursday, November 11, 2010 4:11:00 PM

akak suke idea nih... tp tak kena ngan konsep rumah... harus ambil idea tapi kena design semula utk rumah akak.. ;p

Thursday, November 11, 2010 4:48:00 PM

Dlm FB pun ada org jual benda ni....ctk pula nyris tak terbeli hehehe...

Thursday, November 11, 2010 5:10:00 PM

dari dulu aku membelek.. tapi xpernah nak beli lagi.. mahai...

Thursday, November 11, 2010 5:20:00 PM

uuik rumah baru! nmpk sgt lama tak mai sini..wuwu..kalut aa 1,2 minggu ni..huhu..

suka semua di atas! mahai dak aa...teringins plak rasa! ^_^

Thursday, November 11, 2010 7:18:00 PM

salam mana saja semua ok

Thursday, November 11, 2010 7:53:00 PM

kalau la dapat sebijik..haih..

Post a Comment