Tuesday, November 23, 2010

.:Pity Fish:.


arghhh...tak pat terima kenyataan la...
bila mana si fish yang out malam ni...
tapi tak pelah kan...aku nengok fish dah takde lemak yang nak dibakar lagi...
dan berat dia skang pun lagi kurang dari aku tu...
haihhh...patutnya aku pun kena join TBLA ni...
hahaha....
so khamis malam jumaat ni layan TARA plak...
even team feveret dah tersungkur...
cehhh...
gud nite mamarazzi...
lebiu la.... :p

notadijariku: TBLA (The Biggest Loser Asia)
TARA (The Amazing Race Asia)

7 comments

Tuesday, November 23, 2010 10:44:00 PM

ceh kalo tanye kat nasrul fish tu apa..
dia sure akan jawab..
FISH tu ikan la mama.. tak tau2 ke?
haha aku xde astro laa.. so komen pun jauh menyimpang nie.. hahaha

Wednesday, November 24, 2010 7:51:00 AM

hahaha... layan gak TBLA ni ye... ha ah... akak tak suke LORI... tapi si fish pulak yg keluar... sian... jom kita buat sama kita... jom... nak join mesti disqualified ;p

Wednesday, November 24, 2010 8:28:00 AM

kak maria
surelah layan...
saya pun nak kurus macam fish...
arghhhhhh mak meroyan kak...
berat fish lagi kurang dari saya...
owhh nooo...

Wednesday, November 24, 2010 8:38:00 AM

cik mot: singkatan perkataan ke tu? hu3...

Wednesday, November 24, 2010 9:22:00 AM

tu la. kecian kat fish. tp, die dh kurus tu . gile la. 68kg dh tu. huhu. jeles jer..:D

nnti ms final sure berat die 50kg jer..:D

Wednesday, November 24, 2010 9:23:00 AM

@Pn. Zana
Pn zana..
tulah pasal...jeles giler...
berat saya pun 70kg ni...hahaha...

Wednesday, November 24, 2010 9:24:00 AM

@azzey
haah la azzey...
lupa lak nak buh nama penuh...tapi saya dah edit dah

Post a Comment