Thursday, November 4, 2010

.:Plis...Jangan Membebel Disini:.


tengahari ini...
aku lapar, so pesan kat opismate beli kuehtiaw sup...
aku makan dengan tenang...
suapan demi suapan...
tengah menyuap tuk sekian kalinya...datang seseorang dok membebel pot pet pot pet...
aku masih menyuap lagi...
sesekali tersedak dibuatnya...
hati jadi tak tenang...
suapan terpaksa diberhentikan...
adehh...punah segala selera aku...
walhal bukan salah aku pung....
salah boss la...
eh tetiba lak salahkan my boss...
tetiba rindu kat my boss...
lamanya dia p...bila nak balik ni...

eh sambung balik sal tadi...
siyes, aku jadi tak tentu arah kalu orang membebel time aku makan...
terus selera itu MATI...
arghh...ni rasa cam nak makan mekdi ni...
tapi semalam dah pekena takkan hari ni nak lagi...
arghh dulik...baik KAMU ganti...
hehehe...

notadijariku: jangan membebel sal keje time orang lain tengah makan...tak pasal selera orang lain mati...arghhh...stress...huh

8 comments

Thursday, November 04, 2010 1:38:00 PM

sape la yg membebel tu...harus masa tu sound dia...hehee

Thursday, November 04, 2010 2:06:00 PM

mrm.. sama la tak suka tol nak makan ada org dok bebel kan.. makan pun tak kenyang2 camtu..

saper la yg buat selera dah mati tu ek??

Thursday, November 04, 2010 2:33:00 PM

aku pun sama ... dah la skrg nih mkn tak menentu ...
smlm langsung tak lunch ... mencik ... nk BW pun sama ... nk update blog lagi la... mencik ....

Thursday, November 04, 2010 2:42:00 PM

saba la kak zan nak uat cam manekan..saya lagi dok sebelah dia je tadi...tu yang makan pun slow ajeee...dah memang dia cam gitu...

Thursday, November 04, 2010 3:05:00 PM

kalo makan tu ada tempoyak terbantut jugak tak selera?

Thursday, November 04, 2010 3:14:00 PM

len kali masa makan sumbat earphone kat telinga... sambil makan dengar lagu yg nko suke... lantak la org membebel ape pun...

Thursday, November 04, 2010 3:29:00 PM

@Fieza79
sound dia???
tak leh kak...tak bran...

@Ena
saper lagi,..TUUU...sambil tunjuk kat orang tu...hahaha

@eima
jadi lapo plak eima weii...mengang jek...

@ibuhaikal
salah timing akak p makan tadi...haihhh

@asha
oit, hagak2 la...makan kuehtiaw sup weii...takkan nak makan ngan tempoyak plak...

@ejaMaria
haku lupa kak bawa earphone...
geram tul...

Thursday, November 04, 2010 4:16:00 PM

semalam mrs.K belanja mekdi

Post a Comment