Wednesday, November 24, 2010

.:Rumah Kecil Itu:.


hurmm....malam tadi sakit perut melanda....arghh....apa kene dengan perut aku ni....
tak leh silap sikit...asyiklah sakit...tapi syukur sebab aku berada di rumah sendiri...
bukan di kampung hubby...yang mana tempat pembuangannya nun berada di luar rumah...
dan mengadap belakang bangsal rumah sebelah...haihhh...
arghh...ampir meroyan aku kalu perut meragam di tengah malam...
lupakan dulu jap...

ni citer masa aku di Part 1 masa my diploma visit kat itm dulu...
masa tu semester break...so aku malas pulang ke rumah yang jauhnya hanya 30 minit dari itm...
dan aku telah mengoperkan diri tuk mengikut seorang teman tapi mesra ke rumahnya di jelobu...
masih segar dalam ingatan aku peristiwa itu hingga ke hari ini...
dan seperti biasa, kalu dah orang nogori tu...
masak lemak cili padi dia memang terbaik kan...
dah sedap dibantainya aku makan beria...
sudahnya malam tu sakit perut datang melanda...
memula aku tahan, tahan dan lelama semakin tak dapat menahan...
alih² aku kuatkan semangat, kejutkan kawan aku tu, teman aku melepaskan hajat yang mana tempat pembuangannya berada di luar rumah....
seingat aku di halaman rumah dia rasanya....
arghhh....masa tu jam 3 pagi ok....
dah la aku ni takut pada gelap....dan dengan bertemankan cahaya bulan, lampu jalan, dan torchlight, kami ke tempat yang hendak dituju....
sesambil melepaskan hajat, aku melaung nama kawan aku tu...
takut weii...nak melepas pun tak tenang...
hehehe...

eh tu citer masa kat umah kawan aku....
sambung balik citer sal toilet kat kampung hubby....
pernah sekali tu, aku sakit perut pada waktu malam....
dikejutkan hubby, tak jugak bangun²...
sakit semakin menghimpit...
takde alternatif lain....
last² aku gagahkan juga bangun dannn....
arghhh lega...
korang tau kat mana aku melepas???
hahaha...segan ar nak ngaku...
kang hubby aku baca kang...bislah pecah resia... :p
mesti ada yang fikir bukan² la tu...
aku gagah bangun jugak la...
time tu dah jam 6:30 pagi...hahaha...

aku gugel, gambar ni jek yang paling menarik..
dan aku sure, kalu blog yang ada citer sal jamban, sure ada gambar ni...
glamer sudah...hehehe...
tak caya korang google nengok...

notadijariku: arghhh...ada ke citer sal jamban aku citer lam blog...demm sungguh...mohon ampun ya kengkawan...
eh korang ada pengalaman sal jamban kat luar umah ni tak???

19 comments

Wednesday, November 24, 2010 2:12:00 PM

hehehehe...
cumil plak gmbr jamban ko gugel tu

Wednesday, November 24, 2010 2:19:00 PM

wakakaka...camne?best x 'jemben' 2? 1st class x?

Wednesday, November 24, 2010 2:20:00 PM

HEADER BARU!! CUN MELECUNNNN

** ADA PENGALAMAN.. RMH LAMA ARWAH TOK WAN MMG JAMBAN KAT LUOR.. SMPAI MLM2 XBOH BGUN SBB TAKUT BIAR ORG TEMAN PON.. MASA TU KECIK2 AGI.. TP.. RINDU JUGOK ZAMAN TU.

Wednesday, November 24, 2010 2:22:00 PM

umh atok aku dlu jmbn kat lua..mmg kiteorg yg bdk2 ni takde maknanye nak gi melepas mlm2 kat situ..tahan je la smpai pg..tp spupu aku sorg mmg berani gile..dia slumber gi melepas kul 2/3 pg juz bwk ubt nyamuk je..huhuhu..respek kat dia..

Wednesday, November 24, 2010 2:23:00 PM

jamban rumah bak aku cantik..kat luar dan warna oren...hahhaha

Wednesday, November 24, 2010 2:23:00 PM

@Nana
hahaha...yang ni paling cumel weiii

@anjos_gojes
beh la...terbaekkk wokk...

@LYaFRINA
hehehe...samalah CM pun suh orang teman agi...takut ngat...
doh nak wat goner...

Wednesday, November 24, 2010 2:32:00 PM

umah tok & tokwan kt kg mmg jmban kt luar..ingt lg masa dulu kt kg kena buang kt luar, tmbh kalu mlm2...takut wooo..bleh thn smpi besok pg..hahaha..
tp skrg dh x de jmban kt luar..upgrade kt dlm dh..hehe

Wednesday, November 24, 2010 2:36:00 PM

alhamdullilah.. setakat ni kalo tempat2 xbest ni perut aku xmemulas.. hihihihi

Wednesday, November 24, 2010 2:38:00 PM

itu r keseronokan jmban kt kg wey..bru r thrill...aku slambe jer g berop kul 2 3pg pn..xde mnx teman..da skt prot xde mse nk pkir tkut2..ehehhe

Wednesday, November 24, 2010 2:45:00 PM

hahahjambanye aku ada gak pengalaman jamban luar rumahaku anak kg.. dok kg batu pahat n kg batu pahat masih ada lagi jamban luar rumah...ermm kdg2 seronok gak berak kt luar rumah niehahahah
ayaNg: hahahjambanye aku ada gak pengalaman jamban luar rumahaku anak kg.. dok kg batu pahat n kg batu pahat masih ada lagi jamban luar rumah...ermm kdg2 seronok gak berak kt luar rumah niehahahah

Wednesday, November 24, 2010 2:58:00 PM

kak, ape cite sal jamban ni..heheh

eh gmbr kt header tu cam gmbr penunggu..takut ar... buh ar gmbr mu yg lain..

Wednesday, November 24, 2010 3:05:00 PM

hahaha..suspen tul cite aka...
hahaha...

Wednesday, November 24, 2010 3:06:00 PM

ada.. dulu masa rumah mertua lom renovate jamban + bilik air kat luar rumah.. ketaq lutut nak pi kalu malam2.. takut cik vavi lalu sodok hikhik.. klu nak kucil ke bera* ke sanggup tahan hahhaha.. sekarang tak dah.. bilik air sumer dalam rumah dah.. fuhhh lega gilerrr

Wednesday, November 24, 2010 3:08:00 PM

pernah juga merasa membuang dalam rumah kecik ni...kat kampudung dulu-dulu

Wednesday, November 24, 2010 3:49:00 PM

ada. kt kampung en.hubby belah johor.. sepanjang masa kt dalam tu, kan.. saspen je. sgt tak tenang jiwa. :P

Wednesday, November 24, 2010 4:22:00 PM

rasanya dolu2 masa ena kecik pun guna tandas denggini jugak.. skrg dah tak de dah.. yerla kata dolu2 kan!.. ta pe la.. kenangan jugak tu kan!.. hihi

Wednesday, November 24, 2010 4:35:00 PM

jamban kat luor???

rumah lama dulu ada lah...

bentuk?? lebih kurang tu jugak lah...

tp versi lama giler...yg tendang sikit roboh.....ahhaahahhaha

Wednesday, November 24, 2010 4:44:00 PM

kat rumah mak sy masih pakai tandas kat luar tau

Wednesday, November 24, 2010 9:13:00 PM

kampung nil dlu2 adalah.. kira nil smpat mrasai :) heheh

Post a Comment