Tuesday, November 30, 2010

Sape Dok Kat Algeria...Sila Angkat Tangan


salam semua...selamat pagi...dah bekpes???aku baru sudah...rini awal la plak...sebab rini nak balik awal, ada event nak kena hadiri...event apa tu...hurmm, nengoklah nanti kalu aku rajin nak kipochi aku citer la...hehehe...
dan pagi ni cam biasa...bila on jek pc, perkara pertama online blog...kendian nuffnang...
dan kalu berada di zon nuffnang sure nengok amaun yang berada di BE...ada gerak ke idak...
siap catit tu...beselah blogger picisan cam aku ni kan...
nak maju kenalah wat perbandingan...hahaha...
tapi yang menarik perhatian aku pagi ni adalah pasal....
LOKASI PENGUNJUNG...
sebelum tu acu cuba nengok gambar di bawah ni...

ha, nak tanyalah, sape dok algeria...sila angkat tangan...
kalu dari Ireland tu aku tau saper...sebab memang dia je dok sana skang ni...
hai kak da....miss you so much la...kirim epal segar sekilo dua...
dari brunei tu pun maybe kawan zaman kecik aku...hai rehan...
kalu kat uk maybe pn bunga dan mama zharfan...sebab derang ada kat uk...
pergghhh perasan tul aku kan...bajet derang BW blog aku ni...hahaha...
tp dari US, tu aku tak pasti saper...hurmm...obama kut... :p
dari jepun maybe kak tot...hai kak tot...kirim salji sekilo dua...hahaha...
dari Singapore, Indonesia aku tak tau la...maybe peserta TARA tu kut...
ekekeke...perasan lagi ni... :p
pepun, tak kisah di mana korang berada, thanks for drop by here...
million thanks ye...

(tengah tunggu visitor dari korea selatan la...hai LEE MIN HO, SONG SEUNG HEON...I LIKE YOU...YOU LIKE ME??? eh, maybe derang takkan datang...skang kecoh kat korea selatan tu...hahaha...)

pastu nak citer sal analitik UV aku kat belog...adalah peningkatan sikit...
sikit jek, tu pun nak kecoh kan...
eh, blogger picisan cam aku la kena kecoh...
kalu blogger otai kecoh dicopnya show off plak...
so kira acilah kan...
ni UV tuk minggu lepas...ada peningkatan kalu nak dibandingkan.... 

dengan UV minggu sebelumnya...minggu raya haji...perghhh merundum kan...
aku pun tak leh jadi tegar time tu...
ate, line cam siput sedut kat kampung tu...
so aku salahkan line la gini...hahaha... 

hurmm...tu jelah citer pagi ni...so far BE yang tengah running ada 3...amaunnya dah melepasi RM10...harap² depa dok sabar, dok lelama sikit...thanks en nuff...
len kali kasilah BE lagi ye...
saya akan terus berusaha...lalala...

notadijariku: korang dah sarapan???jom ena, kita belanja...hehehe....

14 comments

Tuesday, November 30, 2010 8:12:00 AM

wowwww...
seluruh dunia mai serang blog cik mot nih... hebat2..

org algeria tu faham k bahasa kita?? hehehehee.. mybe student2 malaysia kat sana kot..

cam lya, kalo check nmpak dr UK tu dah tau saper y dtg.. msti suzie mama zharfan tu..

Tuesday, November 30, 2010 8:22:00 AM

@LYaFRINA
ahak ahak ahak...nak tercekik rasa...
takdelah seluruh dunia lya...
blogger picisan gini, mana sampai seluruh dunia nak datang...sob sob...

Tuesday, November 30, 2010 8:30:00 AM

Reen ada kawan kat sana. Mebi dia la kut sesambil tgk blog list kat blog Reen tu. Hik hik...

Tuesday, November 30, 2010 8:45:00 AM

kat kita punya nuffnang pun ada mcm2 negera..poland,us,egypt,india.. cam ne nak jejak balik yek?

Tuesday, November 30, 2010 8:52:00 AM

@PUANSTOBERI
ha, yelah tu...kawan reen la tuu...
hehehe...

@Sricahaya
tah la dik, ahkak pun tak tau gimana nak jejak...
pasepot takde lagi ni nak p obersea... :p

Tuesday, November 30, 2010 8:54:00 AM

Wow..glamer cik mot kita nih. Byk visitor yer. Truskan usaha...ahaks..

Tuesday, November 30, 2010 9:21:00 AM

hebat tu cm. tapi pasal nuff tu, emmm.tatau pepun.hahaha.just daftar jer.hehe

Tuesday, November 30, 2010 9:32:00 AM

cik mot: heh3...x berani nak angkat tgn coz pegi Algeria pon x pnh! heh3....

Tuesday, November 30, 2010 9:42:00 AM

masyukkkkkkkkkkkkkkkk..syoknya..ye la..berbaloi utk pentegar blog kan..

Tuesday, November 30, 2010 9:42:00 AM

masyukkkkkkkkkkkkkkkk..syoknya..ye la..berbaloi utk pentegar blog kan..

Tuesday, November 30, 2010 9:55:00 AM

kat opis akak hari ni akak belanja nasi lemak bungkus daun pisang... meh la sarapan sini

Tuesday, November 30, 2010 10:07:00 AM

wah ade kawan org jejauh....hebat
international....

Tuesday, November 30, 2010 10:08:00 AM

maksu dh lama tak cek nuff, dia dok 40.00+ dari bulan 10 sampai sekarang, hangin dibuatnya

Tuesday, November 30, 2010 1:35:00 PM

sy dok jepun barat... ahahahahha

Post a Comment