Tuesday, November 9, 2010

.:Saper Pakai Sandal Saiz 6???Sila Angkat Kaki Tangan Jap:.


haah...saper pakai saiz 6, sila angkat tangan dengan kadar segera....huhuhu...ritu sebelum raya ritu korang yang rajin singgah sini mesti ada terbaca sal aku beli sandal cap NICHII kaler merah itam tu...kalu dan lupa entrynya ada di SINI dan ni rupa sandal yang aku maksudkan itu...


dan frankly spiking...sekali pun aku lum pernah pakai ini sandal...masih tersimpan kemas lam kotak bawah lemari opis ni...dan dengan ini...aku rasa berbesar hati tuk wat giveaway pada mereka yang memakai sandal saiz 6 sahaja...kalu saiz lain dari 6 dialukan jugak...tapi tetiba korang bertuah, rasa rugi plak kalu tak pakai kan...so pendek yang kata, tuk mereka yang bersandal saiz 6 diberi keutamaan..(kalu tipu pun aku tak tau...huhuhu...)

dan untuk itu, aku akan warwarkan GIVEAWAY ni sikit masa lagi...kalu tak mendapat sambutan, aku kasi jek kat sama yang aku aku suka...ok tak???

19 comments

Tuesday, November 09, 2010 2:00:00 PM

saya saya. nampak tak aku angkat tangan ni

Tuesday, November 09, 2010 2:06:00 PM

kasut merahnya mak ngah....saya tak leh masuk...TAK SESUAI size..hahahaha

Tuesday, November 09, 2010 2:11:00 PM

nak nakkkkk!!! saya nak!!! kak, tak payah buat GA, bagi je saya terus hahaahaha

Tuesday, November 09, 2010 2:14:00 PM

cantiknya!!! ye saya size 6.. eh kita sama size kasut la :p

Tuesday, November 09, 2010 2:18:00 PM

wah cantiknyer sandle nie..i loike red shoes..

Tuesday, November 09, 2010 2:34:00 PM

tak kisah la size pe pun .. sape tak nk kasut free...nak la kak ...

Tuesday, November 09, 2010 2:36:00 PM

waahhh merah tuh.. chanteekk.. iloike... :D

salam 1st timer disini.. :D

Tuesday, November 09, 2010 2:43:00 PM

boleh join ni..hehe

Tuesday, November 09, 2010 2:45:00 PM

memang cantik nie...buat la GA...sure ramai yg nak joint...

Tuesday, November 09, 2010 2:49:00 PM

cantik lah sandal tu mot.. nape x pakai? sygnye kita saiz 7 lah..

Tuesday, November 09, 2010 2:57:00 PM

Sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Penatlah angkat tangan....angkat kaki la pulok...hehehe

Tuesday, November 09, 2010 3:00:00 PM

holloh cantiknye kasut! Tapi sayng tak muat.. kalau tak, dah rebut same dah...huhu

Tuesday, November 09, 2010 3:36:00 PM

kompom tak leh pakai... merajuk ah...

Tuesday, November 09, 2010 3:41:00 PM

saya! saya!
kaki saya ber-saiz 6 dan merah adalah warna kegemaran saya..!!
eh.apakah?? heheheee~

Tuesday, November 09, 2010 4:00:00 PM

wahh shantek ar kasut tuh..design heels dia cemana eh?..tp mmg shantek..sayang bagi orang..awat tak pkai??

Tuesday, November 09, 2010 4:03:00 PM

aku angkat kening da ni..nmpk tak..hehehehe..

Tuesday, November 09, 2010 4:37:00 PM

izan..aku try test dulu leh tak..

kalau ngam..kasik aku jelah wei..

Tuesday, November 09, 2010 4:48:00 PM

pesal tak pakai?

Tuesday, November 09, 2010 5:13:00 PM

isk, kalu nak kasi free nak jerk..... cam sesuai jerk ngan kaki ku yang mongel nie.....

Post a Comment