Friday, November 12, 2010

.:Saya Nak Menang...Terima Kasih Nichii:.


Dengan lafaz bismillah...aku nak wat giveaway sandal cap nichii ni...

Syarat-Syarat Nak Join...

1. Terbuka kepada mereka yang bersandal saiz 6 jek ye...eh kalu tipu pun aku tak tau...hohoho...

2. Follower : ini adalah terpulang..tak paksa...ikut ikhlas korang la nak polo ke idak...sebab???aku malas ar nak paksa korang2 jadi follower aku ni ha...aku sedar, blog picisan cam aku ni apalah sangat kan...
kang aku paksa jadi follower, pastu bila kalah, terus tarik diri jadi follower aku kan...aku tau la...so tuk tidak memasing sakit hati...aku TAK PAKSA k, korang nak jadi follower atau tidak...itu adalah terpulang...suka baca, follow...tak suka...eh kata tak paksa kan...hohoho...

3. kat entry ni korang cuma perlu buh komen gini...SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII...hohoho...lebih kurang cam iklan powerRoot plak...:p

4. Tak perlu ar nak wat entry siap kasi backlink blog aku ni ek...kang ramai yang join kang, kebarangkalian korang korang nak bertuah tu cam tipis...hohoho...eh kejam ke aku ni weii???

5. aku takmo wat sticky mode ok tak???ke tak leh???

6. Takde tarikh tutup...ikut suka aku jek nak tutup bila...senang kata bebila masa jelah...bleh???lagi cepat lagi bagus...lagi cepat aku pos...leh pakai raya haji ni...tak sempat kai raya tahun depan..:P

7. Pemenang aku pilih dengan menggunakan khidmat random.org ek...

UPDATED: GIVEAWAY INI AKAN DITUTUP PADA 12 NOVEMBER 2010 TEPAT JAM 11 PAGI...SEKIAN TERIMA KASIH...

DAN KEPUTUSAN AKAN AKU UMUMKAN ISNIN DEPAN...
sorilah, update sini jek...malas ar nak wat entry satu persatu...hehehe...

33 comments

Thursday, November 11, 2010 9:53:00 AM

ala baik nyer hati... dapat kasut merah gitu...

Thursday, November 11, 2010 9:56:00 AM

ah santek giler.. xpyhla bt kontes nti ai kompom tk bertuah..pe kata jual je kt ai ni..wakakaka

Thursday, November 11, 2010 10:14:00 AM

saya nak menang kasut merah menawan, pertama kali pandang jatuh hati dan kebetulan mmg saiz 6..jadi nak mencuba nasib...terima kasih nichii..terima kasih tuan punya blog yg baik hati...tak sia2 baca blog ni tiap2 hari..hehheehe

Thursday, November 11, 2010 10:16:00 AM

hahah bukan ke main lagi tuan tanah bukak offer.. tak banyak request pon hikss

Thursday, November 11, 2010 10:22:00 AM

SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII...

p/s ; nak jugak tue..hahahhaa

Thursday, November 11, 2010 10:22:00 AM

SAYA NAK MENANG! TERIMA KASIH NICHII! TERIMA KASIH TUAN TANAH..EH TUAN PUNYE BLOG KAK ZAN! HEHEHE

Thursday, November 11, 2010 10:24:00 AM

SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII...

haha leh menang tak?? haha

Thursday, November 11, 2010 10:26:00 AM

Saya Nak Menang... Terima Kasih Nichii...

hrp2 ada tuah...hehehe..

Thursday, November 11, 2010 10:27:00 AM

SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII...

Thursday, November 11, 2010 10:31:00 AM

SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII...

Thursday, November 11, 2010 10:43:00 AM

SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII...

hehe nk jugak tak kira....

Thursday, November 11, 2010 10:50:00 AM

SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII..TERIMA KASIH MOT..
walaupun kaki bukan bersaiz 6,manalah tau bleh muat plak...
fuh kanan fuh kiri..hehehe...

Thursday, November 11, 2010 10:53:00 AM

SAYA NAK MENANG... TERIMA KASIH NICHII..

kak, agak2 ada can tak??? bestnye dapat melaram dengan kasut tu raye aji nii.. owh mr random, pilihlah sayee.. saya janji saya jaga kasut tu dengan baik.. hihihih

Thursday, November 11, 2010 11:18:00 AM

SAYA NAK MENANG..TERIMA KASIH NICHII..

Thursday, November 11, 2010 11:23:00 AM

SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII

Thursday, November 11, 2010 12:44:00 PM

SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII...
kak izan..pilihlah sy..kita kan duk dkt2 xyah kak izan main pos2 hihi

Thursday, November 11, 2010 1:02:00 PM

SAYA NAK MENANG..TERIMA KASIH NICHII..

p/s: Mr Random, kasut itu sangat santek..sila pilih saya :p

Thursday, November 11, 2010 1:04:00 PM

SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII...

ada n3 baru...'BAPA yg KEJAM'

Thursday, November 11, 2010 1:51:00 PM

SAYA NAK MENANG..TERIMA KASIH NICHII...LAYAK KE NIH...KALU MENAG SAPA YANG NK PAKAI PLAK..

Thursday, November 11, 2010 2:45:00 PM

SAYA NAK MENANG..TERIMA KASIH NICHI..

Thursday, November 11, 2010 3:10:00 PM

argh!!!!nape kakiku size 8?? arghhhhh

Thursday, November 11, 2010 4:56:00 PM

SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII...

Thursday, November 11, 2010 6:14:00 PM

SAYA NAK MENANG..TERIMA KASIH NICHI..

Thursday, November 11, 2010 7:07:00 PM

Saya Nak Menang... Terima Kasih Nichii...
untuk dihadiahkan kepada mak saya boleh tak? =)

Thursday, November 11, 2010 7:19:00 PM

salam
macam menarik je..aku lelaki lah... tak dapat turut serta

Thursday, November 11, 2010 7:52:00 PM

SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII...

wah..aku mmg pakai kasut saiz 6 heheheh bez2!

Thursday, November 11, 2010 8:30:00 PM

kasut utk lelaki ada x? ni gurl je la bulih join GA ni:-p

Friday, November 12, 2010 8:19:00 AM

nak join jugak... hehhehe

SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII...

Friday, November 12, 2010 8:29:00 AM

SAYA NAK MENANG.. SANDAL NICHII SBB DH JATUH HATI DGN WARNA MERAH YG GARANG KOMBINASI WARNA GOLD & DESIGN REBEN YG COMEL & FIT SAIZ KAKI SAYA. TERIMA KASIH NICHII..

mot, klu aku dpt ni kompom glamer aku pakai pi opis ke jejalan. kasik je la kt aku.. mmg saiz aku dh tu hehe

Friday, November 12, 2010 8:58:00 AM

SAYA NAK MENANG.. TERIMA KASIH NICHI...

hehehe.. nak jugak tu...

Friday, November 12, 2010 9:43:00 AM

saya pakai kasut saiz 6.

SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII.

nape bkn terima kasih pada ko? aneh

Friday, November 12, 2010 10:48:00 AM

SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII

note : sib baik sempat join.skrg baru jam 10.47.. ada sket masa lagi..
:) tq tuan umah..

Friday, November 12, 2010 10:55:00 AM

SAYA NAK MENANG...TERIMA KASIH NICHII

MOT, KO MRH TAK AKU KOMEN BYK2 KALI. SBB NAK PELUANG MENANG HAHAHAAA

Post a Comment