Thursday, November 25, 2010

.:Saya Suka Cuti Sekolah Kerana...:.


pagi semua...
hurmm...cuti sekolah hampir seminggu dah nak berlalu...
tapi aku baru suka...bistu camner???
arghh dulik ar...dah lama rasa nak tulis sal ni...
tapi asyik terlupa jek...
cam biasa, faktor usia ok!!!

pagi ni, p keje cam biasa...anto MEREKA ke tempat biasa...dan terus menuju ke opis...
yess!!! aku suka cuti sekolah...walaupun aku bukan seorang guru yang bertitlekan cikgu shida tuu...
tapi bila cuti sekolah, jalan lengang sangat...
tak perlu nak mengadap jammed yang tak bertempat...
sana sini takdelah sesibuk semasa sesi persekolahan...
p keje pun takdelah lambat sebab tersekat dalam trafik jammed...walhal kejenya area sini gak...
haiyaa...

pendek kata aku mang suka la cuti sekolah...
bleh tak aku rekues sekolah ni cuti setahun...pastu belajar dalam 2-3 bulan jek...
eh camner tu...merepek sungguh kan... :p

k, matahari terbit pagi ni...subhanallah...cantiknya ciptaanMU ini...



ok lagi, nak jejalan umah kengkawan...cam biasa...early birds get the worm kan...daaa...
eh tak ramai yang update lagi...alahaii....cepat update cepat...nak jejalan ni...
hingga bertemu lagi...

16 comments

Thursday, November 25, 2010 7:52:00 AM

monin... esok jadi ke Jln TAR? ;p

Thursday, November 25, 2010 8:03:00 AM

xdan nak update...baru bukak PC...hahaahhaha

Thursday, November 25, 2010 8:06:00 AM

betul tu memg best.. tapi jalan yg ena lalui sampai la ni tetap sama.. tetap jem kalo terlewat keluar walaupun hanya 5 minit.. kalo naik motor ok lg leh sampai awal.. kalo naik kete.. tetap la sangkut kalo lewat 5 minit tu.. mrmm.. tak tau la bila nak berakhir... tapi time balik memg sangat terasa lengang.. pelik tak???

Thursday, November 25, 2010 8:07:00 AM

@ejaMaria
pagi kak...
kalu kakgeli on, saya polo jek...hehehe

@ila haron
takper, sempat lagi ni...hehehe

Thursday, November 25, 2010 8:12:00 AM

ha jln tar???bestnya kak oiiiii

Thursday, November 25, 2010 8:16:00 AM

baru 2 minggu lepas g jalan TAR.. bahagianya

Thursday, November 25, 2010 8:21:00 AM

pagi izan.. :)

Thursday, November 25, 2010 8:31:00 AM

saya pun suka cuti skeolah..sampai awal kat opis...hehehehhehe

Thursday, November 25, 2010 8:57:00 AM

gigih betul ko kak haha

Thursday, November 25, 2010 9:02:00 AM

memang best pun kalau tiba waktu cuti sekolah

Thursday, November 25, 2010 9:05:00 AM

sy suke klu sy dpt cuti begaji setahun..heehhehe..

Thursday, November 25, 2010 9:20:00 AM

cuti sekola kurang lerr jem dan sonok ni dtg opis sharp2 pukul 8.30..kalo idak 7.30 dh terpacak kat opis...

Thursday, November 25, 2010 9:35:00 AM

ye la...time cuti sek jln lenggang x bz kan...hehe..

Thursday, November 25, 2010 9:40:00 AM

ermmm tak lagi..kita pun bakal meraasa perasaan cuti sekolah sebenar..tgu la lagi 2-3 taun...ehehe jap je masa berlalu...dah nak sekolah dah anak2 kita...ehehe rupanye kita ni dah tua ye...

Thursday, November 25, 2010 10:09:00 AM

tp... hiway sg besi (kl -sban) masih jem smpi la persimpangan nirvana.. sbb ade construction kt tepi jln..uhuhuhuhuhu baru nk feeling2 time cuti2 skolah nih

Thursday, November 25, 2010 3:21:00 PM

Time bebudak cuti memang seronok.. jalan jadik lengang sebab parent nyer pon cuti juga.. bawak anak² pi holiday.. tu yg sonok tu.. kurang sikit keta berpusat di tengah bandaraya..

Post a Comment