Friday, November 26, 2010

.:Sekotak Brownies:.

hurmm...yelah, aku admit...makin hari aku makin tua dah ni...banyak tul perkara aku lupa nak ingat...eh tul ke ayat aku ni...adehh...ok ok...straight to da topik...ritu, masa majlis graduasi our HNI tu, ibu bapa digalakkan bawa potluck dari umah...berputar kepala aku dok mikir nak bawa apa...last, dapat solution tempah jek brownies dari ex opismate aku kak ramlah tu...sib baik umah dia kat P11 jek...so takde masalah nak pikap dengan kadar segera kan...

dan nilah contoh brownies yang aku tempah itu...sekotak ada 25 biji yang berharga RM18 sekotak...so aku tempah dua kotak...bersamaan 50 biji brownies...


eh lupa, kalu ada mereka yang tinggal berhampiran dan kawasan sewaktu dengannya...leh ar wat tempahan segala mala jenis kek, brownies, cupcake atau apa jek kat kak ramlah ni...korang leh nengok contoh2 kek yang pernah beliau buat kat blog beliau tu...klik SINI....

dah jumpa sumber tuk membeli kek yang mudah, senanglah keje aku nanti...dan next anniversary nanti leh ar tempat kat beliau jugak...hehehe....

8 comments

Friday, November 26, 2010 9:44:00 AM

wei ko bg seme ke? ade tak ko rase barang seketul dua

Friday, November 26, 2010 9:51:00 AM

sedap betoi rupenyer kak, ieda mmg hantu brownies, hantu pon takut tgk ieda mkn brownies :)

Friday, November 26, 2010 10:17:00 AM

sedapnya tgk...leh r tempah len kali dkt dh ngan umah sy nie..

Friday, November 26, 2010 10:19:00 AM

comey brownies dier...nyummy....

Friday, November 26, 2010 10:24:00 AM

sedpnyer coklat...

Friday, November 26, 2010 10:57:00 AM

nampak sedap brownies ni..

Friday, November 26, 2010 11:19:00 AM

ehh sedapnyee..

Friday, November 26, 2010 1:49:00 PM

sedap nampak weh

Post a Comment