Saturday, November 20, 2010

.:Sesekali Keluarkan Peluh Yang Ada Best Jugak:.


hurmmm...tadi petang, lam paler dok mikir nak ajak hubby p jejalan ke jj...ada satu dua barang nak dibeli...tetiba hubby kata jom p taman main badminton...memula rasa lemau la jugak...cam maleh plak nak p...tapi lelama mikir aku setuju jelah...leh bawa anak2 main playground kat situ...sekurangnya takdelah mereka rasa bosan kan...

sampai taman, bermulalah sesi pemecahan lemak..pengeluaran peluh....tapi tak lama...ianya hanya sempat berlangsung selama 20 minit cam gitu...bukan memasing pancit tau...tapi anak2 memerlukan pengawasan  yang lebih...riso sungguh bila dak irfan wat aksi berani sakit kat playground tu...naik turun tangga sesuki hati dia...haihh...menggerunkan...so permainan diberhentikan serta merta...hubby sebuk dok melayan anak2 dia...

dah boring  MEREKA bermain, makanya kami melepak di tepian tasik yang indah itu...sesambil amik2 gambar lagak seorang photog la kononnya...walhal guna kamera enpun cap ayam jek...huhu...bistu camno..nak li kamera ada idung lum cukup bajet...gamaknya tunggu anak2 dah beso baru capai target kut...huhuhu...

percubaan pertama si kakak mengsnap gambar kami bertiga...owhhh oklah la kan...

gambar contoh bapak mithali wajib ada... 

gambar mereka berdua...adik diketepikan... 

suka lak nengok gambar ni..cam adik lagi beso dari jambatan di belakangnya itu...hehehe... 

gambar ni pun aku suka gak... 

cantik kan gambar matahari terbenam tu...kalu shoot ngan kamera ada idung lagi cantik kut...huhuhu... 

tu jelah aktibiti di hari minggu begini....sesi beriadah bersama keluarga.....

4 comments

Saturday, November 20, 2010 8:30:00 PM

perghh..kalo idak kami pon nk riadah td..tp sbb kaki msg2 lenguh cancel la..

Saturday, November 20, 2010 8:53:00 PM

@MrS. F!zA
tulah...akak ingat nak kol ko tadi...ajak riadah sesama...tpi fikir tentu ko masih penat sebab baru turun kan...takpelah, lenkali sajork...

Saturday, November 20, 2010 9:01:00 PM

eh ok la cubaan kakak... ade rumput menghijau... air membiru... dgn jambatan sebagai background... emmm klu imej figura tu takde... mesti lagi lawa... hehehehe

Monday, November 22, 2010 10:32:00 AM

tak penah pegi lagi kat ctu ...cantek ...

Post a Comment