Thursday, November 25, 2010

.:Walaupun Aku Masih Kecewa...Performance Tak Berapa Nak Bagus...Tapi Malam Jumaat Tetap Layan Juga Weiii:.


arghh...tak abis² aku ni kecewa kan...beselah kes pembawakan...uhukss...uhukss...
ni kecewa yang aku sendiri cari penyakit...
pe lagi kalu tak pasal The Amazing Race Asia (TARA) tuu...
sedih la weii...bila mana minggu sudah team Malaysia kecundang...
siyes, aku masih tak pat terima kenyataan...
tapi bila pikir, cam buduh pun ada...yang aku beria fikir tu naper...
bukan aku ada share pung...hahaha...ngok ngek disitu..

dan malam ni cam biasa...TARA TORA datang lagi...
malam ni layan cam takde perasaan la...
tak tau nak sokong team mana dah...
sokong michelle ngan claire jelah dari singapore tu...
derang pun negara jiran kita kan...
pe de hal kan???hehehe...
aku lak debar² gitu...minggu depan dah finale...
sapelah agaknya yang juara tuk season ni...
team filipina kah???team anak beranak kah???
team singapura kah???
tak mungkin la team Malaysia kan...sebab dua² dah out dah...sob sob...

arghh...lantak la..sesapa yang menang pun, bukan aku dapat habuan pun...adehh...

arghh...siyes ngantuk...dapat tido cam gini pun dah cukup bagus...
tapi sib baik dak ayang suh nengok gambar wanita seksi kat fb tadi...
segar balik mata aku ni...
arghh...bajet aku ni cam lessy dah...demmm demm....
notadijariku: ada sesapa nak jadi team partner aku tak tuk next season...
erkkk ada hati tuuu....

9 comments

Thursday, November 25, 2010 4:35:00 PM

salam ;)
ahaks,tajuk saspen tul..hehe..
betul2..mlm ni msti tgk TARA dgn xde perasaan..still x le terima kenyataan ethan n khairie dh tkeluar..huhu...

Thursday, November 25, 2010 4:36:00 PM

Tajuk entry ko wat aku klik laju2 nak baca entry ko.. :p

Thursday, November 25, 2010 4:38:00 PM

tajuk sgt panas tuh... malam jumaat... hahahaha...

akak pon suker itu TARA... jgn sape2 pgang remote tv eh.... hehehe...

tp frust jgkla team mesia dah kuar... xpelah... sokong perserta negara jiran jerlah... akak lebih suke team anak branak tuh... natasya dan hussein...

Thursday, November 25, 2010 5:14:00 PM

mlm jumaat ku sorang...huhu

Thursday, November 25, 2010 9:26:00 PM

nk tlg wt header..boleh ajer:-)

Thursday, November 25, 2010 9:47:00 PM

wanita seksi kat fb??? bagi link ;))

Friday, November 26, 2010 9:08:00 AM

mencik .. tah pepe ... saje bg kalah team malaysia tuh ....mls layan sbb dah kalah ...

Friday, November 26, 2010 9:20:00 AM

yee.. suke tak izan ko tonton keseksian itu?? hahaha...

Friday, November 26, 2010 11:47:00 AM

lorrr tak tgk last week ..team mesia dah out ..huhhhhhhhhhhhhhh ;-(

Post a Comment