Friday, November 19, 2010

.:Ye...Aku Sangat Kecewa, Sedih, Frustrated Dan Macam-Macam Lagi La:.


haah...memang aku kecewa dengan apa yang terjadi...dan aku seringkali memikirkan hal itu...hingga terbawa2 ke alam mimpi...arghhh...mencilah gini weii...ko la Ethan...yang tersalah pilih lencongan semalam...sampai ke hari ni aku sedih tau...sedih bagi pihak khairi bleh???huhuhu...

eh jap jap...tak pasal2 aku emosional bagi pihak kan ngan Amazing Race Asia semalam...selama ni aku memang penonton tegar rancangan ni...sebabnya aku penyokong kuat team Malaysia...ate aku orang negara ni kan...so semangat cintakan negara tu berkobar2 ada lam diri...siyes weii..aku sangat kecewa bila team Malaysia tersingkir semalam...arghhh...meroyan aku kejap...pasni cam takde tarikan aku nak tonton rancangan ni lagi...tapi takpelah, aku sokong negara jiran la...team singapore...si Michelle and Claire...aku pasti derang pun kecewa bila ethan and khairi out semalam...arghhh...royan lagi ni weii...

korang bayangkanlah, aku ni kalu nengok sesuatu yang aku minat tu leh termimpi2 la...sampai skang aku masih dok mikir sal penyingkiran semalam...atas silly mistake jek derang kalah...menci tul...owhh...emosi kah aku tika dan saat ini???leh dikatakan gitulah kan...salah satu sebabnya season yang sudah2, team Malaysia pernah menjadi top 3..tapi tuk season ni, nampaknya memang punah la segala mala arapan...sampai ati tau..uhuks...

eh, beria aku emo kan...cam la aku ada share kalu meke berdua ni menang...hahhaa....takpelah, tunggu season akan datang aku yang join...huhuhu...berangan lebih weii...dan lagi 2 minggu la finale...harap2 minggu depan si teman berparti tu kuar...arghhh tak gemar la aku team tu...velagak jek nampak...hahaha...

ok, puas hati bila dapat luahkan kat sini...walaupun masih bersisa kecewa itu...tapi idup mesti terus...all da best to both of you guys...

5 comments

Friday, November 19, 2010 9:43:00 PM

ayyorrkkk!!! ingatkan sedih nape... haih...

Friday, November 19, 2010 9:47:00 PM

@ejaMaria
biasalah kak..provokasi kena lebih...
tapi jauh di lubuk hati, memang sedih ar...bagi pihak ni...

Friday, November 19, 2010 10:01:00 PM

lorrrrrrrrrrrrr..

ingat kan per la tadikk..

Friday, November 19, 2010 10:23:00 PM

Ku juga keciwaaa... tp apa nak buat. err.. ku mcm nak sokong je team suka berparti tu. Derang team pilipin kan? Sebab deme tu cargas oih.. rasa derang la tu yg menang.
Retu masa derang2 ni suma buat kat opis, aku takde..kut tak buleh la tau sapa yg masuk final. tehehehehh

Friday, November 19, 2010 11:58:00 PM

hahaha,yg penting ko pandai provoke!

Post a Comment