Thursday, December 23, 2010

Akukah Yang Perasan Atau Aku Yang Tak Berperasaan???


adoi...hangin aku ngan line tenet cam hampas ni...aku nak kemas kini entry pun cam slow bangat...rasa nak tampar diri sendiri jek...arghh...meroyan aku memalam buta ni...haihh....tambah nyampah ngan gelombang biru putih ni...huh...bila cam gini mulalah nak persaan dalam berperasaan...grrr...

aku perasan aku ngantuk...tapi aku tak berperasaan nak tido lagi...

aku perasan yang line ni makin teruk...tapi aku tak berperasaan nak tukar yang lain...no money no talk...

aku perasan anak anak tertido sendiri...tapi aku tak berperasaan nak join mereka

aku perasan malam ni malam jumaat....tapi aku tak berperasaan sebab aku uzur...weeee...rugi satu malam weihhh....

aku perasan rini aku tak banyak BW...tapi aku tak berperasaan sekarang...arghhh....

yang pasti aku perasan sesuatu...cuma aku tak berperasaan nak layan perasaan itu...lantak sudah...
jom tido

4 comments

Thursday, December 23, 2010 10:14:00 PM

jgn ikut perasaan sgt kak.hehhe

Thursday, December 23, 2010 10:22:00 PM

@sugar2 kapas strawberry
adik gula2...yang pasti perasan lebih ni...hahaha...

Friday, December 24, 2010 12:06:00 AM

jgn perasan byk sgt kak..hehe

Friday, December 24, 2010 12:39:00 AM

setuju!
sy selalu..
mentok tp x mo or x leh tdo..
sekrang tgk alaminya!

Post a Comment