Friday, December 3, 2010

Berita Terbaru: Bekas Permaisuri Agong Saman Uncle Seekers, Harga Gula Naik, Harga Minyak Naik...Apa Lagi Nak Naik???


hurmmm....

1. tidak terkejut dengan berita ni...bekas permaisuri agong saman angkel seekers...
komen aku: memang patut pung...sebab citer banyak mengaibkan pihak tertentu...

2. rege gula naik
komen aku: lepas ni kena kurangkan makan, masak, minum atau sebagainya yang berkaitan dengan gula....

3. rege minyak pun naik
komen aku: mula berkira2 nak dok di kampung la lepas ni...asyik naik jek, sesekali turun pe salahnya kan...
naperlah otak aku tak briliant...kalu idak, aku cipta dah kenderaan yang pakai minyak sawit ke, minyak tanah ke...takpun minyak senyonyong...haihhh...
dengar citer skang, seme stesen minyak penuh...
heran aku, naper asal dengar minyak naik rege jek, seme orang nak isi minyak...
cam ni kali terakhir minyak diisi...bistu lepas ni tak pakai minyak dah ker????

lepas ni apa lagi yang nak naik???silakan...pe de hal kita semakin miskin kan...takde orang heran pung...arghhh....

notadijariku: biar miskin harta...jangan miskin budi bahasa....

6 comments

Friday, December 03, 2010 10:10:00 PM

Nasib baik jugakla barang naik lagi...

Friday, December 03, 2010 10:11:00 PM

rasa nk g keje nak beskal
biar ketiak berlendir hahaha

Friday, December 03, 2010 10:12:00 PM

pasal uncle tu mmg padan ngan muke aku br je melepas komen kt blog ucnle tu hahahha tp stakat komen gelak mcm syaitoonnn

Friday, December 03, 2010 10:19:00 PM

cik MOT, ikut step ni..

1- klik pada new post
2- dekat atas tu akan muncul 3 pilihan iaitu new post, edit posts dan edit pages.
3- pilih edit pages sbb itu adalah khusus untuk membuat tab baru.
4- then klik pada new page dan kerjakanlah ia sesuka hati anda :)

Friday, December 03, 2010 11:34:00 PM

mmg pdn ngan muka mamat tuh! sesedap anak tekak dia jer wat pOst lagu tu
sat lagi kata QA saje nak uji dia la tu
tak pOn dia anta jenglOt kacO QA
huhuhu

stuju ngan nana..mOh ler kite sama2 berkayuh beskal ke Opis pasni..
(-_-")

Saturday, December 04, 2010 10:24:00 AM

hehhee..
saman jgn xsaman..
kak jom kte cpta knderaan pkai air lak, :)

Post a Comment