Tuesday, December 21, 2010

Besday Dah Lepas...Tapi Anniversary Tak Lama Lagi...So, Boleh La Kan...


hurmm...tak sampai lagi sebulan, akan tibanya anniversary kami yang ke 5...alhamdulilah...nak masuk 5 tahun dah...semoga Allah pelihara hubungan kami ini...
dan bila anniversary ke, besday ke, mulalah aku cam fikir² nak minta adiah apa...kalu sebelum² ni...dah dua kali anniversary kami ke Langkawi...sesambil makang hangin, sesambil melawat sedara mara kan...so tak kisah la kan, ada gak tujuan...tapi tahun depan, memandangkan bulan 3 ni nak makan hangin, so tak kemanalah kami pada anniversary kali ni...dan so lagi...aku ingat nak minta adiah jek...

abang...mek tau abang baca blog ni...bleh tak mek nak menda alah di bawah ni...
ritu janji nak kasi time besday...takde pung...hehehe...

so bleh ek...mek nak menda ni jek...EXERNAL HARD DISK ok...hehehe...

motip: aku nak save gambar² yang melambak tak pernah nak cuci kat lam pc aku ni...huhuhu...
hurmm...agaknya dapat ke idak adiah ni ek...kita tunggu...:P

12 comments

Tuesday, December 21, 2010 2:00:00 PM

ayat dh baik punya.. gerenti dpt tu..hehe..

Tuesday, December 21, 2010 2:14:00 PM

mintak kat dlm blog... cube time mintak tu kat dlm bilik kat atas katil... time lomantik-lomantik... anak2 da tido.... baru la cik abang tu angguk... ;p

hahahaha... peace...

Tuesday, December 21, 2010 2:55:00 PM

external hard disk adalah sangat penting skang ni... beli kat pc fair adalah sangat berbaloi... mesti dapat punya tu... heheehehhehee

Tuesday, December 21, 2010 3:01:00 PM

ko puji kasik melambung2 lg msti dia bg..gi pun apela sgt hdh hard disk dgn hdh ko bg dia 2 org anak kan..tak gitu en haris..hahahaha..

Tuesday, December 21, 2010 3:15:00 PM

sure bole dpt tu

Tuesday, December 21, 2010 3:21:00 PM

wah2..mtk EHD tu...mesti dpt punya..msk sedap2 sket mlm nie...pastu gosok2 sket hehe

Tuesday, December 21, 2010 3:35:00 PM

ermm..a'ah kan..kejap je dah lima thn yerk..

insyaallah dapat hadiah tu..

Tuesday, December 21, 2010 3:50:00 PM

dapat punye la
skrg ni da murah da
ari tu aku tgk kt GM plaza klang
murah2 wey

Tuesday, December 21, 2010 4:09:00 PM

tak de le berat dah pc kan klu dah ade mende tuh ...senang ....

Tuesday, December 21, 2010 4:32:00 PM

externak hd... best best. saya pun suka kalau org bagi benda ni sbg present.. boleh simpan movie byk2 dlm tu..

http://fiverul.blogspot.com/2010/12/award-ke-18.html

Tuesday, December 21, 2010 9:03:00 PM

kasi pujuk2 manja lg ek...gud luck...smoga berbhgia ya!hehehe..

Wednesday, December 22, 2010 10:22:00 AM

hepy anibeseri in advance ye...

sure bleh dpt tu...ext hardisk..

Post a Comment