Wednesday, December 15, 2010

Bila Bosan


arghh...dah petang pun...rasa sangat tough ari ni...cehhh tough la sangat...walhal bosan yakmat ok...
ni bos suh aku taip dia punya new year resolution pun aku tak taip² lagi...
alasang...arghh skang aku malas...nengok tulisan dia yang 'cantik' banyak ni lagilah buat aku malas...
hehehe...sebenarnya boss jugak yang kata, take your time zan..saya tau, amik masa nak paham ni...
hurmm..memang pun...tak caya...ce nengok tulisan dia gimana...terkial² gak aku ni even aku leh menaip selaju 100 w/pm...hahaha...giler perasan kan...


dah la bahasa omputih...tiap kali taip, nengok kamus..tak pun set terus in english...nampak jek kaler merah tu, maka salah la taipan aku kan... :P
ahhh abai jelah citer aku sal tu...hehehe...so skang aku bosan kembali...seme keje dah setel...keje alam maya pun setel jugak...hurm...dok melangut sorang ni...

so bila bosan² gini selalunya aku akan...

1. BW seme blog yang update...blog yang tak pernah aku terjah pun aku p jugak...kekadang tinggalkan komen yang tak berkenaan pung...hahaha...

2. kaco orang sana sini...selalunya aku paksa si nana la borak ngan aku even aku tau dia banyak keje tuk dibuat...sian ko nana...soriii....

3. pandang pc ni sampai tembus...tapi kekadang aku layan jugak citer² menarik kat youtube...tapi time boss takde ar...time dia ada, tak leh amalkan...satgi aku terjebak...kang terus mendesak²...pastu tak wat keje...bistu gimana???

4. dok melangut lagi...sesambil mikir, nak masak ke idak balik keje kang...
selalunya aku tak masak...makan pe yang ada sudah...kan abang kan...melainkan hubby rekues nak makan nasi...so aku pulun la masak balik ni...tapi jaranglah...huhuhu...

5. nengok² status orang kat fb...selalunya jarang nak mencelah...malas la plak...so baca jelah...nak main game farmville pun kena time pepagi masa nak stat keje dan time rehat jek bleh...so kena set timing la...

eh sedar tak sedar, banyak lak keje aku wat time bosan...eh sebenarnya aku bosan ke idak ni...arghhhh...tolong....

eh lagi, ritu rajin aku wat puding roti ni...time rajin kan...dan makannya aku sorang gak...hahaha...
sebabnya, hubby kurang gemar makanan yang berasaskan susu...aneh...dulu susu arwah mak masa kecik2 dulu pulun kemain...haihh

aneh la, persal kismis dia tak mampat...arghhh...biar jelah, semenya dah selamat jadi bahan kumuhan...:P

notadijariku: sila bitau, nak masak ke tak ari ni...

6 comments

Wednesday, December 15, 2010 1:49:00 PM

hehehe...bila time busan ek...samalah sy kat opis nie... salam perkenalan :)

Wednesday, December 15, 2010 1:50:00 PM

hahaha ko mmg suka buzz2 aku kasi gegar tetek hahahhahaha
wei aku ada wat puding tu
tapi xmenjadi padahal ikut resepi seketol2 ke org tu saje kasi rsepi xbtol hahaha

Wednesday, December 15, 2010 2:00:00 PM

hehe.


bosan ek ?..:)

mmg pun izan, kismis tu mmg x mampat pun..mkn ngan sos kastad x?

Wednesday, December 15, 2010 2:06:00 PM

kita ni tak sempat nak bosan..bz gilaaa...

Wednesday, December 15, 2010 2:19:00 PM

klu dah laki rekues sila masak kak oi ...
wah terer nye wat puding roti ...

susu mak mana laki kak pulun ??
mak bermaksud akak ke org len ni

Wednesday, December 15, 2010 4:47:00 PM

uish sempat ke bosan banyak aktiviti bile bosan hehehe..
saya lau bosan (kat ofis la) curik2 tgk drama kat tonton hehehe nak tgk kat umah sempat laaa

Post a Comment