Wednesday, December 29, 2010

Bila Tahun Baru...Seme Pun Nak Baru Jugak


sok lusa tahun baru bakal menjelang...so sempena tahun baru ni, nak gak ar wat kelainan pada blog...
siyesly la kan, aku ni mudah rasa bosan, jemu bila nengok yang sama jek...so takde keje cari keje, tukarlah apa yang patut...buat masa skang, aku tukar header jek dulu...

sebelum....header yang cukup simple dimata aku...sebelum kai header ni aku kai macam2 jenis header...beselah time tu hati berkecamuk...tu jek cara nak luahkan...

taraaaa....ini  selepas...header baru ni...
outter wrapper pun dah tukar kaler dah...amik background kaler putih la...
dan bunga2 cinta kat tepi pun buang gak...beratkan blog jek kan...itu alasang semata....harharhar
simple jek kan...oklah dari takde...bistu takkan aku nak buh muka gedik2, bibir muncung2...ishhh namo la...sure laki aku kata buang tebiat plak...:p


owhh ye, btw aku tempah header ni kat SINI jek...senang...dah nak wat sendiri tak reti2...huhuhu...sian kat aku kan...kalulah aku mahir guna photoshop...tak perlu nak tempah bagai dah...aku wat sendiri jek gimana yang aku suka...ate tak reti nak wat goner...sob sob....

g pun takde sape yang sudi tolong buatkan...dakpe ar....sib baik ada myra...mekasih myra...jasamu dikenang...sib baik hang caj RM10 tau...pandai hang cari duit saku...keep gud work ye dear...

fakta kes: muda tul dak myra ni...muda 10 tahun dari aku...tapi bila aku kick 10 tahun dari umur aku, umur kami sebaya...hahaha...nak jugak tuu...:p

8 comments

Wednesday, December 29, 2010 12:21:00 AM

kenyataannya...kita masih lagi muada selagi belum mencecah 3 series ^^

Wednesday, December 29, 2010 12:23:00 AM

lawa lagi yg dulu..serius..yg ada gmbr family tu

Wednesday, December 29, 2010 2:50:00 AM

saya suke dgn banner yang lama sebab dia sangat2 comel...

tapi saya masih suka dgn tagline blog ni, since i'm a Peter Pan myself. hohohoho

Wednesday, December 29, 2010 7:42:00 AM

@Mata Hati
hahaha...ni ayat sedapkan ati sendiri ni..:p

@MrS. F!zA
takpelah, sesekali tukar hangin pe salahnya...ni blog akak dah...bukan blog family...harharhar...

@Asrul
hehehe...owhhh Peter Pan...mekasih sudi komen...pepun kasi hijrah la sikit sempena tahun baru ni...sok lusa dah bosan tukar semula...freemanson kan...agagaga...

Wednesday, December 29, 2010 8:51:00 AM

OK la ni .. huhu lalala ;)

Wednesday, December 29, 2010 9:39:00 AM

haah la kan?? tahun baru.. nak anak baru la.. haha bole ke gitu??

Wednesday, December 29, 2010 10:05:00 AM

cun la kak..i like!

Wednesday, December 29, 2010 10:48:00 AM

ok dh tu.. tetap meletopp blog cik mot..

Post a Comment