Thursday, December 2, 2010

Blogger Yang Mesra Alam...I Vote For Him!!!


ha, korang dah mengundi???
bukan undi nak pilih wakil rakyat...
tapi undi blog mana yang layak menjadi BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010...
arghh...pedulik la kalu nak kata undi itu rahsia...
tapi aku takde rahsia² dah...
dari dulu sampai peringkat kedua ni...undian aku tetap sama...

aku vote for KURASAKAN SOMETHING...

kalu tanya sebab apa aku vote blog ni...
sebabnya adalah..
aku suka ngan tuan punya blog...
hahaha...
suka sebab beliau adalah blogger yang mesra alam...
kalu korang turunkan komen kat blog dia, sure dia akan balas komen² korang tu...
blogger ginilah yang kita cari...
selain ada phd...bakal dr ni... :p
dan ensem...belum berpunya...(ni aku pandai² wat spekulasi ni)hahaha...
eh dan beliau ada kembar tau...hahaha...
bukan per, aku nengok ada gak blogger yang dah terkenal, ribuan follower, yang tak pernah nak balas komen² yang ditinggalkan...rasa cam tak dihargai pun ye...
hurmm...itu pada pendapat aku la...
korang jangan nak SENTAP sendiri ok...
dan kalu ada kategori blogger yang mesra alam, aku vote for kurasakan something ni...
hehehe...

eh kalu korang nak vote, klik SINI la...

notadijariku: arghh...aku rasa macam something la kat aku ni...demmm...sakit perut menyerang...toilett...tunggu akuuuu....

15 comments

Thursday, December 02, 2010 10:38:00 AM

aku pun nak vote dia jugak la... pastu aku nak komen.. hehehehhehhe...

Thursday, December 02, 2010 10:40:00 AM

dah undi dah..hehhe

Thursday, December 02, 2010 10:57:00 AM

izannnnnnnnnnnn...owe u teh tarik gelas besor dgn ur hubby sekali...minum sampai kembung nnt...serius ni!

abg eq tak sampai hati la izan kalau tak balas komen followers...byk hati kena jaga kan?

so thank u so much! tak tau nak cakap apa...abg eq no 2 skrg..terkejut gak tgk undi byk tu...hehe

**tang belum berpunya tu tak leh bitau kat comment...nnt dayang marah...hehe

Thursday, December 02, 2010 10:59:00 AM

huhu
sy x ingt la sy undi sape..
hehehehe

Thursday, December 02, 2010 11:14:00 AM

haah, ieda pon vote bro zack, caiyokk bro! :)

Thursday, December 02, 2010 11:16:00 AM

HEHEHE
aku ni wlpon bukan blogger terkenal
aku balas satu2 komen peminat aku wakkaakkakakak

Thursday, December 02, 2010 11:36:00 AM

aku dah undi nogha...yg lain2 rahsia..ehehehe nizamsani sorang lagi..

Thursday, December 02, 2010 1:33:00 PM

@Echa
sila sila...hehehe

@sHiKinn
opss..undi adalah rahsia...

@eqbalzack
hehehe...you deserved for it la cikguu...

@Lelaki Ini
hang tengah tingtong...tu yang tak ingat tu... :P

@Nana
tak lama lagi akan terkenal la tuuu...

@aSHa
haah, tu bukan rahsia lagi tuu weii...

Thursday, December 02, 2010 1:34:00 PM

@Ieda Al-Habsyi
chaiyok ieda...eh pulak???hehehe

Thursday, December 02, 2010 2:22:00 PM

nk pi usha la .... heee

Thursday, December 02, 2010 2:55:00 PM

undian sms diterima x?
kak, kalo ko x reply comment pn x pe..x de sesape terasa ati..haha

Thursday, December 02, 2010 5:55:00 PM

ramai peminat jugak izan ni...hehe

Thursday, December 02, 2010 8:15:00 PM

kak izan..sy br tau abg eqbalzack ni sape..dolu penah tuisyen n blaja bengkel ngn dia kejap..huhu..pusing2 org kite kenal2 jek kan..

Thursday, December 02, 2010 9:24:00 PM

ramai sgt student abg eq izan..dah mengajar fizik ni since 1999...hehe

Friday, December 03, 2010 9:47:00 AM

bole pgil 2 name kot..cikgu eq n en.eq..tusyen fizik n ajar geotek..=)

Post a Comment