Saturday, December 4, 2010

Buat Mereka Yang Datang Berkunjung Ke Sini...


salam....malam tadi beria aku belajar nak buat tab menu seme tu...
pastu sib baik ada saudara mata hati yang sudi ajarkan...
thanks to you bro....

so tuk semua...korang perasan tak ada tab menu yang paling simple bawah header kat atas tu....
aler, seperti kat gambar di bawah ni...
ayorkkk...gambar blur la plak...
asal korang nampak dan paham per yang aku perkatakan ni sudah...

so buat mereka yang datang berkunjung ke sini...
kalu rajin dan kelapangan, silalah klik di sana, dan tinggalkan link anda situ...
ada masa aku akan BW ke blog korang plak...
so senang keje aku kan...hehehe....
kunjung mengunjung kan amalan yang mulia....

notadijariku: eh pada yang silent reader yang nak tinggalkan link pun bleh...cehhh bajet cam ada jek...hahaha....

10 comments

Saturday, December 04, 2010 3:17:00 PM

wahhhhhh..

ajar la ena plak..blh? hehe

Saturday, December 04, 2010 3:24:00 PM

ena
boleh aih...tak susah mana pung...
nak suh izan renovate blog ena sekali pung boleh...hehehe....

Saturday, December 04, 2010 3:57:00 PM

tu dia..ada pun.

kosong lagi lah kat page 'siapa aku'. baru nak kenali siapakah puan Mot yang misteri nusantara ni..hohoho :p

Saturday, December 04, 2010 3:57:00 PM

nok jugokkk

Saturday, December 04, 2010 4:03:00 PM

@Mata Hati
hehehe...tunjuk ajarmu sifu... :p
owhh, jap jap...skang tengah dok mengarang ayat baekkk punya...hahaha...

@LYaFRINA
uikss...lya nok menda pulok???

Saturday, December 04, 2010 4:53:00 PM

hehe yg jimat ruang pun tak terlulus2 lagi nieh.. adehhh

Saturday, December 04, 2010 4:59:00 PM

waaah banyak bagus ni..kongsi2 la cara2 nak wat tu..ngee..

Saturday, December 04, 2010 5:01:00 PM

sampai skrg gua takde mende ni.. kena letak juga nnt

Saturday, December 04, 2010 7:08:00 PM

wah
x tau lew wat cmne..
hekhek

Saturday, December 04, 2010 8:16:00 PM

@ayang
takper, teruskan usaha...
usaha pasti jaya kan kan...

@mamalieyna
erkk...cara2 nak buat apa ni ieyna????

@hamzah ian
haa...amjah, gwa rasa blog lu memang patut ada menda alah ni...
tetiba kalu gwa rasa cam segan nak komen, gwa leh tinggalkan kesan...
tanda gwa ada datang berkunjung...lalala....

@Lelaki Ini
umar, hang saje jek kan....chaittt....

Post a Comment