Wednesday, December 8, 2010

Buat Semua Peminjam!!!


ha, korang dah apply???
dah kemas kini data peribadi???
klik SINI untuk semua itu...

harap² permohonan aku diterima dan diluluskan...
yelah, aku tak macam orang lain, mampu bayar seme...uhukss...
kalulah aku ada duit...tak perlu dah nak nunggu bertahun nak langsaikan seme ni...
tapi takpelah, pandai pinjam, pandailah bayar kan...
tinggal sikit jek lagi...alahaii....

notadijariku : pakcik ananda krishnan..tolong langsaikan bleh...
bukan banyak mana lagi pun...

12 comments

Wednesday, December 08, 2010 2:21:00 PM

hi... salam kenal dari saya. maceh sudi tinggal komen kat blog saya. jom tukar link. saya dah follow awak ni. kalu sudi follow me back eh..

Wednesday, December 08, 2010 2:28:00 PM

Tq bg info ni.. sy pun peminjam ptptn.. sempot nak bayau.. huhu

Wednesday, December 08, 2010 2:42:00 PM

ni apa ptptn ke? aku tgh geram dgn ptptn ni. duit aku terlebih bayar bila dia nak pulang ntah!! time nak duit balik tak menyempat.. duit org liat plak ko nak pulang. asal ko, tak berjawab semedang... bengang tul..

Wednesday, December 08, 2010 2:44:00 PM

@NM02
BAIKLAH, SYMP...

@@e_da2
tulah tu...memang semput benar...

@Mrs. Hakim
eh biasa, nak minta utang memang cam gitu..
tapi kita nak minta hak kita, lambatnya dia nak layan...

Wednesday, December 08, 2010 2:50:00 PM

selamat sbb dpt tajaan yayasan trg..

Wednesday, December 08, 2010 2:51:00 PM

oh...takde ptptn... akak budak jpa... :p

Wednesday, December 08, 2010 3:20:00 PM

dpt penguranga pn layan gk kan...seb baik sy bdk mara:-)

btw, psl header tu, boleh je.takyah byr le. nnt antr ke gmbr yg nak wat header tu. sy try buat..tak terer pon,tp kalo nak cuba, boley ajer...;-)

Wednesday, December 08, 2010 3:32:00 PM

wah untung la yer makin kurang bayaran. moga2 cepat la abis hutang.. mmg risau kalau hutang tak settle2 lagikan.

Wednesday, December 08, 2010 4:31:00 PM

selamat takde ptptn, tp wat loan gak ngan YPJ..ade gak belen² yg lom langsai, tinggal cikit gak..

Wednesday, December 08, 2010 4:35:00 PM

cikmot, kita dah buat hari tu.. :) sama2 tunggu proses selanjutnya ok.

Wednesday, December 08, 2010 5:46:00 PM

nampak tertera no ic kak cik Mot kat situ. ohh tahun 81 ekk. ish ish ish..

Wednesday, December 08, 2010 8:29:00 PM

:)
nk senyum je..sbb taktahu nk komen ape..hehehe

Post a Comment