Monday, December 27, 2010

Bukan Diriku


hurmmm...tak pasal2 aku dah terjebak layan citer ni skang...ni seme gara2 post sal sinopsis citer ni kat blog darkbatman tu...arghh...aku ni kalu dah terjebak selamanya mendesak la...
sebenonya aku pun baru minggu lepas terjebak...pas bis citer seribu kali cinta dah tak tau nak layan citer pe petang kan...so alih2 tb sekali terlayan citer ni...so layan sudah...hahaha...

al kisahnya aku ni takdelah layan sangat sinetron dari seberang ni...tapi sesekali tu adalah jugak...ingat dulu masa demam bawang putih bawang merah...perghhh, sanggup tu tiap kali time rehat p library...nengok tb kat sana..sampai gila bayang la...skang aku dah jarang dah layan sinetron...sebab aku layang kbs world plak..hehehe...hero2 kbs lagi genteng...:p...

ok berbalik pada citer bukan diriku...aku tau jalan citer tu pun dari blog darkbatman la..kalu idak sure tertanya2 gak ar...mana taknya dah separuh jalan baru layan...tapi aku sure, lama lagilah nak bis citer tu kan...kata sinetron...kalu tak beratus episod bukan sinetron namanya...hahaha...

pepun ada gak la citer nak dilayan di kala petang...malam plak???nan ado dah...sebab sejak TARA dan TBLA melabuhkan tirai, malam rabu dan MJ aku betul2 sepi...yang aku tahu, update blog, karut ngarut sikit, jalan sana sini...pastu masa sudah time tido la...gitulah tiap hari...siyes, aku jarang layan tb walaupun buletin utama tuu...sian kan...tu aku cam katak bawah tempurung lately...wikileaks pun aku tak tau...what the fate kan...huhuhu...

klah, sesapa yang suka online memalam, sila drop by here...bitau...leh aku p jenguk2 blog korang...menyumbang UV memalam...itu pun kalu korang sudilah..no regret...no surrender...eh tetiba plak...hahaha....

10 comments

Monday, December 27, 2010 8:29:00 PM

akak x try citer tiramisu?

Monday, December 27, 2010 8:32:00 PM

@Ayuni
tak try pung...rini baru stat kan....skang dah terpikat sampai melekat kat bukan diriku camner...hehehe
malam ayuni...dah dinner???

Monday, December 27, 2010 9:07:00 PM

ehehehhe..

tak per ler izan.. ater Bukan Diriku kan.. so hanya mereka.. keh keh keh.. erm.. kam layan citer tu.. kalo tak layan pung huby ena yg layan.. ena kdg layan sampai tertido depan tibi..kang bila dah terjaga huby citer apa kisahnya.. bagus kan bagus kan.. keh keh keh..

Monday, December 27, 2010 9:27:00 PM

tak sempat lagi layan drama nie..
nie kalau sekali terlayan nie...mmg sure terus melekat nie..

tengah syok melayan citer cina kat tv2 jam 6 petang tiap2 hari....best ooooo

Monday, December 27, 2010 10:47:00 PM

apa itu sinetron? huhuhu...dah lama sangat tak layan cerita2 kat tv. selalu buka nak tgk berita atau bola. selain dari tu..yiileekk!!

saya saya saya suka online memalam^^

Monday, December 27, 2010 11:05:00 PM

tiramisu 2 pun best..bukan diriku xmcm cinta kirana.hehee

Monday, December 27, 2010 11:25:00 PM

eh, kan aku sajes ko tgk bff paris hilton tu. kekkeek

Tuesday, December 28, 2010 7:42:00 AM

@Ena
ter memanglah takper...takut makin parah jek nanti ena...hahaha...

@ZanaNordin
ishh...cite cina...dulu memang taksub gile...namo ar, kang terjebak sana sini susah la...tb kat umah ada satu jek...hahaha

@MataHati
ntah la, saya pun tak tau apa itu sinetron...hai fairul...

@Darkbatman
haihh...dua2 best cmner nak nengok ni aie weihhhh

@MRS.K
erkkk sape pulok bff paris tu...ko ni...

Tuesday, December 28, 2010 10:55:00 AM

owhhh... akak pon mmg terjebak dgn sinetron nih...

Tuesday, December 28, 2010 10:57:00 AM

@zue @ annaleeya
wahh..akak pun terjebak???ini sudah bagus ni...hahaha

Post a Comment