Wednesday, December 22, 2010

::Cabutan Bertuah Sempena Anniversary Yang Ke 5::



Assalamualaikum....
Memandangkan Anniversary Perkahwinan kami yang ke 5 akan menjelma tak lama lagi...dengan besar hatinya aku nak wat cabutan bertuah tuk mereka yang berminat...aku tak paksa...tiada paksaan dalam blog ini ok...aku paling tak suka dipaksa dan memaksa ni...huh...


so, syarat penyertaan mudah sahaja..

TIDAK PERLU menjadi follower blog ini... 
(sebab aku takmo la paksa2...coz aku tau la ada yang join GA ke kontest ke, atau apa2...terpaksa jek nak polo molo ni bagai sebagai salah satu syarat...lepas abis kontest jek kalu tak menang seme terus UNFOLLOW...so aku takmo ar jadi gitu...kalu nak follow biar ikhlas...)

TIDAK PERLU upload banner di atas ni letak kat sidebar seme...
(aku takmo korang semakkan blog korang yang cantik itu...jujur kan...)

TIADA PAKSAAN sama ada korang nak buat entry atau tidak sal cabutan ni...tapi aku berbesar hati kalu korang sudi buat...terpulang la...itu hak memasing...

TIDAK PERLU tag orang lain suh join...biar diorang tahu sendiri...hehehe...(ramai² join kang, kang korang takde luck plak...hahaha...)

CUMA...

kat entry ni...korang hanya tulis cam gini...SAYA JOIN...tu jek...tak perlu letak link entry bagai...sebab aku takde masa nak terjah, nak cek satu persatu penyertaan, mana tak letak banner, tak buh nama blog dalam list...owhh...jadi keje lak kan...kalu adiah aku tawarkan sebiji bumble bee...aku rasa itu perlu...hahaha...so, cukuplah korang tulis gitu jek kat sini...tu dah kira satu penyertaan...ok tak???

hadiahnya???
mana tau korang akan memenangi model aircraft seperti di bawah ni yang mana skang milik bos aku...aler, aku amik la...bukan dia perasan pung...hahaha...owhh tidaaakkk....matiklamak kalu dia tahu...

eh penyertaan pertama akan memenangi adiah saguhati dari aku...maybe sebiji FM yang berlambak itu...hehehe...so nak nak nak tak???kalu nak join cepat...

tarikh tutup cabutan bertuah ni pada BILA-BILA MASA YANG DIRASAKAN PERLU...so cepat² ye...

Hadiah Yang Menanti:

3 Buah Model Aircraft (pelbagai negara...contoh seperti dalam gambar)

2 Biji FM (tiada dalam gambar...gambar hanyalah hiasan sahaja...)

owhhh...takat ni tu jek dulu...lelain akan diberitahu kelak...banyak barang aku nak kasi ni...weee....
 
 
TARIKH TUTUP ADALAH PADA 3 JANUARI 2011 JAM 11 PAGI

105 comments

Thursday, December 23, 2010 8:56:00 PM

SAYA JOIN.

Thursday, December 23, 2010 9:02:00 PM

Gwa join.. Eh.. AKU JOIN! Heheh

Thursday, December 23, 2010 9:04:00 PM

tunggu apa lagi, SAYA JOIN...!!!!!!

Thursday, December 23, 2010 9:06:00 PM

SAYA JOIN... :)

Thursday, December 23, 2010 9:24:00 PM

saya join heeeee

Thursday, December 23, 2010 9:29:00 PM

sy join akak..heheh

Thursday, December 23, 2010 9:30:00 PM

saya join...nk gk fm:)

Thursday, December 23, 2010 9:36:00 PM

SAYA JOIN

Thursday, December 23, 2010 9:49:00 PM

SAYA JOIN! hehehe

Thursday, December 23, 2010 10:09:00 PM

SAYA JOIN.

Thursday, December 23, 2010 10:30:00 PM

SAYA JOIN.

Thursday, December 23, 2010 10:39:00 PM

SAYA JOIN.

zan, nsb ko igtkan :)tq.

Thursday, December 23, 2010 10:52:00 PM

SAYA JOIN.

Thursday, December 23, 2010 11:26:00 PM

SAYA JOIN DENGAN JAYANYA!

Thursday, December 23, 2010 11:50:00 PM

SAYA JOIN.

HE>>HE>>HE

Friday, December 24, 2010 12:04:00 AM

SAYA JOIN... :)

Friday, December 24, 2010 12:21:00 AM

SAYA JOIN

KAN DIRI SAYA.....

Friday, December 24, 2010 12:23:00 AM

SAYA JOIN

Friday, December 24, 2010 12:26:00 AM

SAYA JOIN..

Friday, December 24, 2010 12:38:00 AM

SAYA JOIN.

Friday, December 24, 2010 12:47:00 AM

SAYA JOIN.

Friday, December 24, 2010 1:05:00 AM

SAYA JOIN.

dgn pantas kilatnyer..

Friday, December 24, 2010 1:24:00 AM

SAYA JOIN.

Friday, December 24, 2010 1:42:00 AM

SAYA JOIN.

HARAP ADER REZEKI

Friday, December 24, 2010 2:18:00 AM

SAYA JOIN.

Friday, December 24, 2010 2:41:00 AM

SAYA JOIN.

Friday, December 24, 2010 7:37:00 AM

SAYA JOIN.TQ

Friday, December 24, 2010 8:04:00 AM

SAYA JOIN

Friday, December 24, 2010 8:18:00 AM

SAYA JOIN

eh, ada lg ke..aku peserta terakhir ni..da leh tutup penyertaan skrg..ehehe

Friday, December 24, 2010 8:21:00 AM

mudahnyer....SAYA JOIN yer....

Friday, December 24, 2010 8:32:00 AM

SAYA JOIN jgk....

Friday, December 24, 2010 8:42:00 AM

SAYA JU ON... ehhh
SAYA JOIN... hehehehehe... ;p cabut nama akak ye... dah... tutup GA nih...

Friday, December 24, 2010 8:47:00 AM

SAYA JOIN...

Friday, December 24, 2010 8:56:00 AM

SaYa JoIn!!

Friday, December 24, 2010 9:00:00 AM

Saya join... :)

Friday, December 24, 2010 9:31:00 AM

give away paling sempoi yg pernah org jumpe..
so here we go..

SAYE JOIN.

Friday, December 24, 2010 9:32:00 AM

eh salah eja ...
lg sekali...

SAYA JOIN.

Friday, December 24, 2010 9:38:00 AM

tak nak lepaskan peluang.. SAYA JOIN!!!!

harap2 ada rezki.. hihi

Friday, December 24, 2010 9:43:00 AM

SAYA JOIN

Friday, December 24, 2010 9:49:00 AM

wa join gak..eh..boleh ke..kang kene rejek lak..hehehehe..ok SAYA JOIN.

Friday, December 24, 2010 10:01:00 AM

SAYA JOIN!!!!!!!!!!!

Friday, December 24, 2010 10:19:00 AM

SAYA JOIN (^_^)

Friday, December 24, 2010 10:32:00 AM

saya join =)

Friday, December 24, 2010 11:12:00 AM

SAYA JOIN yer

Friday, December 24, 2010 11:14:00 AM

sempat lagi tak ni.. SAYA JOIN!!!!!!

Friday, December 24, 2010 11:48:00 AM

saya join..blom tutup lagi kan??hehehe..

Friday, December 24, 2010 11:55:00 AM

SAYA JOIN

Friday, December 24, 2010 12:12:00 PM

alhamdulillah...saya join..join..jgn tak join ye...

Friday, December 24, 2010 12:49:00 PM

SAYA JOIN

Friday, December 24, 2010 1:25:00 PM

SAYA JOIN :)

Friday, December 24, 2010 1:48:00 PM

SAYA JOIN :)

Friday, December 24, 2010 1:52:00 PM

SAYA JOIN :)

Friday, December 24, 2010 1:53:00 PM

SAYA JOIN,

tak perlu buat entry tapi terajin nak buat. hehe

http://haycontest.blogspot.com/2010/12/cabutan-bertuah-sempena-anniversary.html

Friday, December 24, 2010 2:16:00 PM

SAYA JOIN,

Friday, December 24, 2010 2:48:00 PM

SAYA JOIN :)

Friday, December 24, 2010 3:07:00 PM

mot, ko dah 5 tahun kawen ekk...
tahniah! bahagia selalu
gud luck yg join Cabutan Bertuah Cik Mot kite nih....

Friday, December 24, 2010 3:09:00 PM

SAYA JOIN.

Friday, December 24, 2010 3:21:00 PM

SAYA JOIN.

Friday, December 24, 2010 3:33:00 PM

SAYA JOIN

Friday, December 24, 2010 3:33:00 PM

akak...saya join...

Friday, December 24, 2010 3:35:00 PM

SAYA JOIN.

Friday, December 24, 2010 4:25:00 PM

SAYA JOIN.

Friday, December 24, 2010 5:02:00 PM

SAYA JOIN

Friday, December 24, 2010 5:31:00 PM

saya join....
yeayyy

Friday, December 24, 2010 5:37:00 PM

SAYA JOIN... :)

Friday, December 24, 2010 5:55:00 PM

SAYA JOIN.

Friday, December 24, 2010 6:06:00 PM

SAYA JOIN.

Friday, December 24, 2010 6:19:00 PM

SAYA JOIN.

Friday, December 24, 2010 6:46:00 PM

SAYA JOIN.

Friday, December 24, 2010 9:55:00 PM

wowwwww

Friday, December 24, 2010 11:42:00 PM

SAYA JOIN.

Saturday, December 25, 2010 1:26:00 AM

SAYA JOIN.

Saturday, December 25, 2010 11:35:00 AM

hah dah 72 org join??
tak kira, nak join jugek!!

Saturday, December 25, 2010 11:40:00 AM

alamak, kata2 tu xditerima..
baiklah, saya dengan rasminya ingin menekankan di sini "SAYA JOIN"

Saturday, December 25, 2010 2:59:00 PM

nice blog...

hope to keep in touch ya...

;-)p

Saturday, December 25, 2010 3:16:00 PM

SAYA JOIN , hee

Saturday, December 25, 2010 3:22:00 PM

SAYA JOIN.
:)

Sunday, December 26, 2010 9:58:00 AM

SAYA JOIN.



:D

Sunday, December 26, 2010 11:20:00 AM

Dgn ini saya isytiharkan :

SAYA JOIN

Sunday, December 26, 2010 6:41:00 PM

SAYA JOIN

Sunday, December 26, 2010 11:43:00 PM

saya join!

Monday, December 27, 2010 2:22:00 AM

salam. saya nak join GA ni ;)

selamat ulang tahun perkahwinan yang ke 5. semoga bahagia hingga ke akhir hayat :D

Monday, December 27, 2010 10:19:00 AM

saya join ok....hihihih - wil @ wanie

Monday, December 27, 2010 10:20:00 AM

saya join....hahaha

Monday, December 27, 2010 11:33:00 AM

SAYA JOIN !

wowo , the most simple contest penah sy join . 4 tumbs up !! ;)

Monday, December 27, 2010 2:57:00 PM

nak jugak wei!

SAYA JOIN!

Tuesday, December 28, 2010 10:28:00 AM

Happy Anniversary yer!!

SAYA JOINT!!

Tuesday, December 28, 2010 2:10:00 PM

Happy Anniversary!

saya join yer ;)

Wednesday, December 29, 2010 1:44:00 AM

Salam..'happy Anniversary'dr k.atie,semoga kebahgiaan milik kalian berdua..Amin

Saya join....

Wednesday, December 29, 2010 10:39:00 AM

SAYA JOIN.

kak sila terima penyertaan aku ok ...

Wednesday, December 29, 2010 10:02:00 PM

happy anniversary

SAYA JOIN ...

Wednesday, December 29, 2010 10:03:00 PM

happy anniversary

SAYA JOIN..

Wednesday, December 29, 2010 10:04:00 PM

salam..

SAYA JOIN

Thursday, December 30, 2010 1:52:00 PM

SAYA JOIN...

Selamat Ulangtahun kr-5
Semoga d murahkn rezeki n tmbh rakyat jelata rmi2 ok..('_')


bru berjinak2 nk berblog..
Beri Sokongan yer...
y bru nk bljr ni..

Thursday, December 30, 2010 2:58:00 PM

Kakak, MYRA JOIN!! hehe..


btw, nak ucap jugak kang ketinggalan, Selamat Ulangtahun ke 5..May happiness be around both of u always! :)

Thursday, December 30, 2010 7:34:00 PM

saya nak join gak. hadiah tu sayer yang punyer!!!

epy aniveseriseri CM & Hubby

Friday, December 31, 2010 11:25:00 PM

wah..best giler senang...

SAYA JOIN...

Saturday, January 01, 2011 4:39:00 AM

SAYA JOIN.

Saturday, January 01, 2011 12:27:00 PM

SAYA JOIN!!!!

Saturday, January 01, 2011 11:04:00 PM

salam..
sdg aktif mengumpul fm skang....
JOIN JUGAK...
harap ada rezeki di sini..
salam perkenalan dari saya

Sunday, January 02, 2011 8:32:00 AM

SAYA JOIN..

Sunday, January 02, 2011 1:04:00 PM

SAYE JOIN..salah eje ea ? SAYA JOIN... XD

Monday, January 03, 2011 1:05:00 AM

zihah join juga ^^

Monday, January 03, 2011 9:58:00 AM

SAYA JOIN jugak...


---------------------------------
kak...jgn lupa ye...aircraft aku tempoh ari...yg tu wajib...eheheehe yg ni luck...

Monday, January 03, 2011 10:14:00 AM

mama eza join last minit seblom contest tutup..huhu

Post a Comment