Saturday, December 11, 2010

Citer Hari Ini


selamat tuk semua...
haihh, agak lemau ini hari...
seharian tak kemana, cuma petangnya p pasar malam kat bangi jek...
siang tadi aku bantai nengok citer Cruel Love kat channel 391...again???
arghhh kata dah addicted giler kan...tak leh buat apa la...hahaha...

dan tengahari tadi hubby ajak p kenduri kat bukit jalil...anak cc opis dia kawin...
tapi aku tak p...sebabnya anak2 baru jek tido time tu...
aku pantang tul kalu nak kuar masa anak2 tengah tido...
ye ar, budak2 kalu tido tak cukup amukkan derang leh tahan kan...
lagipun dak irfan tak berapa sihat lagi kan...
so sudahnya hubby sorang jek yang p...

owhhh ni lah pengantin of da day...
nurul fatiha abdul hamid...bekas gimnas negara...
gambar dia kai baju pengantin takde...tak tau la hubby aku tu...
dia lupa katanya...cehhh...
eh nurul kawin ngan player bola sepak kelantan rasanya....

aku tau sebab per hubby aku lupa...
dia sibuk dok usyar tunangan orang kat bawah ni...
cehh...taulah tunangan orang tu makin lawa skang...muka pun berbentuk bujur sireh dahh...
hehehe...
owhh, nilah tunangan orang yang aku maksudkan itu...si ayu raudah...tunangan si zaquan adha tu...
kata hubby nampak mereka jelah...klon lagi sorang si Aidil Zafuan tak kelihatan...hehehe....

aler, gambar agak blur la plak...

kata hubby lagi, ramai ar gimnas negara turun wat persembahan...ye ar, kawan2 mereka yang kawin kan...dulu2 masa majlis kawin ada silat pacak bagai...skang nan ado dahh...main gimnastik la plak...
hehehe....

notadijariku: bila agaknya pasangan sejoli ni nak dirikan masejid...moga berkekalan hingga ke jinjang pelamin...
ingat...banyak risiko kawin ngan orang cantik dan orang ensem ni...hahaha....

7 comments

Saturday, December 11, 2010 9:20:00 PM

kembar dia mana bole dtg... nnt perang pulak Ayu ngan Rita... hahaha... saje je...

Saturday, December 11, 2010 9:21:00 PM

da kawen rupanya dia..huhu.sy bila lagi nk kawen ek..miahahahhaha

Saturday, December 11, 2010 9:28:00 PM

@ejaMaria
hehehe...kak, sib baik ayu raudah ada sebelah...kalu takde ayu, sure orang ingat itu adalah aidil...kan kan...

Saturday, December 11, 2010 9:29:00 PM

@sugar2 kapas strawberry
dah kawin tu rujuk pada siapa...zaquan???atau nurul fatiha???/hehehe

Saturday, December 11, 2010 10:06:00 PM

nanti nurul boleh ajar suaminya buat aksi gimnastik..huhu

seriau ler bila sebut gimnastik ni. teringat kes cedera sbb main gimnastik masa sekolah dulu

Saturday, December 11, 2010 10:19:00 PM

wah! patOy r leh lupe.. artis katekan.. hehe..
rugi akak xikut.. =p
tp xpe.. demi ank2.. ;)

Monday, December 13, 2010 8:53:00 AM

aritu ade jumpa... org kawin.. wat shuffle.. org selalu silat..ni die wat shuffle lak

Post a Comment