Sunday, December 5, 2010

Dah Lama Tak Dapat Award...


yey, baru balik dari jj tadi...giler ramai orang kat sana...
cam esok nak raya dah...
haihhh..ginilah bila kuasa membeli berada di tangan memasing...
tak kira musim perayaan atau tidak, membeli la selagi ada nilai wang di tangan..
termasuk gak aku la kut...hahaha...
dan sib baik dapat gak beli suar kecit dan baju kecit tuk aku dan anak2... :p


hurmm....cam biasa bila online jalan sana  jalan sini...nengok saper yang update...
sekali terpandang ada award yang aku kena amik..
owhh...dah lama tak dapat award gini tau...
takde orang yang sudi nak kasi...sob sob...
tapi sekali dapat award....erkk...award pengomen terhebat???
arghhh, segan mak gini...
mak bukan hebat...
tapi kalu hebat komen tu bleh la...hahaha...
owhh, ya...ini adalah pemberian ikhlas dari saudara mata hati...
(nama sebenar beliau masih dalam investigation aku...hahaha)
tengah interbiu lagi ni... :p (ni aku tipu)

eh ada soklan yang kena jawab la...soalannya berbunyi begini...
Kenapa anda suka komen kat blog ini?
blog mata hati???
aku kan banyak masa, ate blogger tegar...so tiap kali ada entry baru appear kat dashboard aku akan turunkan komen...kekadang komen aku tak berkaitan pun dengan entry....
dan aku suka sebab saudara mata hati ni cam mesra alam gak...
sebab dia pun kekadang suka gak celah2 datang blog picisan aku ni...kan kan...
baik ngaku cepat...hehehe....eh, teruna sunti lagi ni...hahaha...

so aku dah dapat, aku pun rasa cam nak kasi kat pengomen2 tegar blog aku plak
silakan amik buat..
korang nengok kat widget di sidebar belah kanan...kat bawah sekali...
kalu ada nama korang appear kat situ, sila amik ok....
tenkiu....

3 comments

Sunday, December 05, 2010 10:25:00 PM

mekacih lah sbb sudi terima award yg tak seberapa nih...huhu

Sunday, December 05, 2010 10:36:00 PM

Mata Hati
mekasih ya, sudi kasi kat CikmOt...thanks

Monday, December 06, 2010 1:38:00 PM

cik mot izan,
Aiols ada tau kasik uols award.. comey lote lagik awards tu.. uols amek lum?? dr bulan lepas lagik.. ce tgk sini

http://pnstoberi.blogspot.com/2010/11/lovely-blog-award.html

Post a Comment